Narazie chce i koncze srodek cały na czarno koncze podsufitke,fotele i kanape mam tylko w przednich fotelach musze obszyc srodek na czarno,fotele to recaro,
A dziś zabralem sie za instalacjie car audio w dzwiach,przy okazj nasmarowałem prowadnice szyb i klamki od wewnatrz,dzwi wygluszylem wedle tradycji to juz moje 3 car audio w histori polo 6n
Cała instalacja bedzie oparta na jednostce pionier deh ib 6900 , glosniki hertz, tweetery w słupkach,okablowanie dietz,kondesator Dietz,skrzynia w bagazniku jl cisnieniowa,wzmacniacz 4 kanalowy JBL
Jestem w trakcie budowy ogarnelem przód wyciagnelem kable teraz je przeciogam do bagaznika do wzmacniacza bo tam wszystko bedzie z niego napedzane,radio zostaje w spokoju
Kupiłem zderzak szeroki kompletny jak na zdjeciu ori vw zgadnijcie za jaka kase wisiał na allegro :yahoo:
Pózniej zaczełem go rozbierac,poniewaz stara dokładka zastopi dokładke z modelu Gti 6n2 natomiast halogeny będą zółte,zdjełem je w ramach wyczyszczenia i oklejenia,i rzecz jasna zderzak idzie w biały kolor do lakiernika,natomiast wygladzać go raczej nie bede,a tablice z przodu i tak zdjac zawsze mozna i wrzucic za szybe,zderzak z wneka bez tablicy tez moze wygladać wiazka do halogenów od paffcia jest + nowy przekaznik również kupiłem
Oklejłem halogeny folia na zółto :niewiem: ostatnio jest to w modzie mysle ze przy mojej Białej Poli 6n powino byc ok i kolor zółty bedzie łądnie grał zawsze mozna zerwać