[polo 6n] by Gumol BBS Nowe zdjecia :)

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
patyczak0r
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: patyczak0r »

Wydech szerszy od opony :P
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

moim zdaniem dorośniesz do grubszych modów to zmądrzejesz i powiesz " jednak mogłem wsadzić wydech np. od tdi. " no ale wazne ze Ci sie podoba :)
F
Filipovic
Swój
Swój

Post autor: Filipovic »

polo to nie honda, więcej hałasu niż to warte.
Awatar użytkownika
kamil95
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: kamil95 »

mi się podoba z tym wydechem :D mod na plus :D
Awatar użytkownika
_MATI_
Początkujący
Początkujący

Post autor: _MATI_ »

Mega HEJT leci ode mnie :good: . Mógłbyś wrzucić jak Twój bass "mruczy"? Wszystkim się nie podoba, ale tak naprawdę mało kto go pewnie słyszał :grin: . Tak na poważnie bardzo ładnie wygląda zderzak w kolorze. Dawaj foty jak wygląda na aucie. Tylko albo się to tak mi wydaje albo trochę kolor auta i zderzaka różnią się? To prawda czy mam problemy z odróżnianiem odcieni zielonego :-D ?
G
Gumol23
Początkujący
Początkujący

Post autor: Gumol23 »

[quote=""_MATI_""]Mega HEJT leci ode mnie :good: . Mógłbyś wrzucić jak Twój bass "mruczy"? Wszystkim się nie podoba, ale tak naprawdę mało kto go pewnie słyszał :grin: . Tak na poważnie bardzo ładnie wygląda zderzak w kolorze. Dawaj foty jak wygląda na aucie. Tylko albo się to tak mi wydaje albo trochę kolor auta i zderzaka różnią się? To prawda czy mam problemy z odróżnianiem odcieni zielonego :-D ?[/quote]

Dzięki dzieki kolor jest odpowiedni LD6D tylko fota robiona telefonem bo aparatu nie miałem w garażu, a filmik mogę też wrzucić jeśli chcecie dodatkowo malowanie tego zderzaka to zrobiłem sobie prezent na urodziny które dzisiaj mam :grin: jak poskładam zderzak w poniedziałek myślę to zaraz foty wrzucam :-)
Potem tylko ładnie umyć pole wypolerować i wkoncu sesje zrobić bo jeszcze nie było kiedy się za to zabrać :piwo:
Awatar użytkownika
_MATI_
Początkujący
Początkujący

Post autor: _MATI_ »

[quote=""Gumol23""] malowanie tego zderzaka to zrobiłem sobie prezent na urodziny które dzisiaj mam [/quote]
W takim razie; Wszystkiego najlepszego...... :grin:
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

masakra ten wydech, ale 65 postow na forum to troche malo, mysle ze przy 1000 poscie, to auto nabierze smaku ;)
Awatar użytkownika
vwmaro
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: vwmaro »

paffcio wydech jest akurat przez właściciela dobrze przzemyślany, bo w tym sezonie jest taki trend na mugena nie wiedziałeś? Na Twoim miejscu w gti też bym zamontował :crazy:
VW Polo 6N - Hella Black Magic
VII PKP Ślesin 2012| VIII PKP Ślesin 2013| IX PKP Ślesin 2014
G
Gumol23
Początkujący
Początkujący

[quote=""vwmaro""]paffcio wydech jest akurat przez właściciela dobrze przzemyślany, bo w tym sezonie jest taki trend na mugena nie wiedziałeś? Na Twoim miejscu w gti też bym zamontował :crazy:[/quote]

_MATI_ Dzięki za życzenia :piwo:

paffcio ciekawe kto w polo ma takiego mugena bo ja nie widziałem żadnej poli na takim kominie jak jest u mnie

Dziś rano byłem w garażu po zderzak go ściągać i go przymierzyłem wkoncu tak na szybko by wam pokazać jak to wygląda i nie ma tragedii tak jak mowie przemyślane to było i starałem się by schludnie i ładnie to wglądało jak należy ciekawe co teraz napiszecie czy się podoba czy nie :P

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Co do koloru to pasuje idealnie tylko muszę umyć wkoncu auto wiec tak to wygląda, jutro jak znajdę chwile przed praca to skręcę ten zderzak
Awatar użytkownika
patyczak0r
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: patyczak0r »

Popraw lampiony z tyłu bo źle spasowane :P
d
drix1994
Początkujący
Początkujący

Post autor: drix1994 »

Mi sie to wyciecie nie podoba. Byc moze jakby rura byla dluzsza, albo wycięcie większe lub zrobione w inny sposób to by to lepiej wygladalo, no ale Twoj samochod i to Tobie ma sie podobac ;)
Ostatnio zmieniony 09 mar 2014, 23:45 przez drix1994, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Łababababa! Prawie jak prawdziwy Cyfiarz :grin:
F
Freshu6
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Freshu6 »

Dziennie jestem w Bytomiu a jeszcze nie spotkałem tej polówki :)
G
Gumol23
Początkujący
Początkujący

[quote=""Freshu6""]Dziennie jestem w Bytomiu a jeszcze nie spotkałem tej polówki :)[/quote]

To musisz uważnie patrzeć ja jestem z Miechowic a robotę mam na centrum Bytomia także codziennie tam przejeżdżam :)

Kolejny up Byłem dziś u wulkanizatora te opony wsadzić na fele oto efekt no i zderzak skręcony już i siedzi na miejscu ale foty nie robiłem

Obrazek
Obrazek
Obrazek

jutro jeśli znajdę chwile założę je na przód i pokaże jak to leży na ori zawieszeniu
I tu pytanie wkładać kit -60 czy sama sprężynę na ori amortyzator jakieś propozycje?? :niewiem:
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”