W tyg pojawiły się fotele od audi TT 2012

Generalnie są w super stanie aczkolwiek są miejsca gdzie przydało by się im jakieś dobre spa

Co się okazuje a nad czym wcześniej nawet się nie zastanawiałem to fakt że fotele są w pełnej elektryce

Z jednej strony się cieszę bo jak uda się podłączyć to będzie niezły bajer tylko martwi mnie właśnie samo podłączenie

Czy ktoś jest w stanie mi poradzić coś ?? Jakieś ori wtyczki czy jak za to się zabrać ?? Wiadomo że bez elektryka się nie obejdzie ale wolałbym żeby było to zrobione jak ori a nie samoróbka

Co do hamulców jest problem bo myślałem że już dawno temu je zamontuje i zrobię spokojnie przegląd (do 7 marca) ale zawsze musi być pod górkę. Ostatnie wieści jakie dostałem to problem z przednimi adapterami które musiały być robione na nowo bo zacisk nie siedział centralnie. Dzisiaj miały być odebrane i sprawdzone czy jest ok ale nie dostałem informacji żadnej. Tył ma niby zostać wysłany na bank w poniedziałek i mam nadzieje że razem z przodem bo jak nie to będzie lipa. Przegląd w NL nie jest jak w PL i raczej z tymi hamulcami nie przejdzie :/ zobaczymy jak to się skończy.