Polo 6N by Sako THE END

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Panowie, od czegoś trzeba zacząć. Piotrek, pojeździsz deczko, przekonasz się, że to jest idealny zawias do miasta. Owszem, trzeba uważać na krawężniki i nie parkować już z takim rozmachem :D No i jak są mega koleiny, to cza już moooocno uważać :) Obniżanie auta jest jak choroba, trochę pojeździsz i chcesz więcej :D Znam temat z autopsji. Najpierw było niżej ze względu na profil opony, później kit, kit + opony, a teraz mam koło -120 i jeszcze mi mało :P
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Jak się czyta te komentarze to aż głowa zaczyna boleć... Każdy obniża według własnego uznania i nie każdy musi mieć auto tylko na zloty które wyjeżdża raz na ruski rok bo jest tak obniżone..
Ogólnie zmiana bardzo pozytywna,wiem po sobie :) Podoba mi się! :piwo:
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: qK. »

[quote=""pawellini""]Jak się czyta te komentarze to aż głowa zaczyna boleć... Każdy obniża według własnego uznania i nie każdy musi mieć auto tylko na zloty które wyjeżdża raz na ruski rok bo jest tak obniżone..
Ogólnie zmiana bardzo pozytywna,wiem po sobie :) Podoba mi się! :piwo:[/quote]

Głowa zaczyna boleć, ale od komentarzy właśnie takich ludzi którzy się boją obniżenia jak ognia i te ciągłe komentarze "Bo u mnie słabe drogi... Nie dojade do domu".. Od tego to dopiero głowa boli...
Ja nie mam auta na zloty, tylko do codziennej jazdy do tego mieszkam na wsi gdzie w większości są polne drogi z kamieniami i dziurami i jeżdżę tak cały czas i jakoś jeszcze nic mi sie nie stało... Więc nie rozumiem ludzi z miasta gdzie mają 100x lepsze drogi niż u mnie, bo wątpię żeby w mieście były gorsze drogi niż na wsi, do tego piaskowe :)
Polo 6N by qK.
Szuraj wahaczem, a nie dokladką jak byle pi**a!!!
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

[quote=""qK.""]Głowa zaczyna boleć, ale od komentarzy właśnie takich ludzi którzy się boją obniżenia jak ognia i te ciągłe komentarze "Bo u mnie słabe drogi... Nie dojade do domu".. Od tego to dopiero głowa boli...[/quote]
nie boi tylko nie chce bo nie jara go jazda z prędkością spacerową, wieczne omijanie wszystkiego, szukanie pół godziny miejsca parkingowego, napier@#$% wszystkie możliwe plastiki itd. itp. Ja niedawno miałem niezapomniane 2 tygodnie jazdy Tofikową polówką jak moja się lakierowała. Pobawiłem się, dziękuję, więcej nie chcę, wolę swoją kozę albo autobus :P
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

[quote=""Borek""]nie boi tylko nie chce bo nie jara go jazda z prędkością spacerową, wieczne omijanie wszystkiego, szukanie pół godziny miejsca parkingowego, napier@#$% wszystkie możliwe plastiki itd. itp. Ja niedawno miałem niezapomniane 2 tygodnie jazdy Tofikową polówką jak moja się lakierowała. Pobawiłem się, dziękuję, więcej nie chcę, wolę swoją kozę albo autobus :P[/quote]
Otóż to :) Łukaszu i jakbym chciał to na pewno auto bym jeszcze niżej posadził,ale do codziennej jazdy nie ma to najmniejszego sensu. Podoba mi się jak auto wygląda,nawet jak słysze opinie "Koza" :)
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote=""Borek""][quote=""qK.""]Głowa zaczyna boleć, ale od komentarzy właśnie takich ludzi którzy się boją obniżenia jak ognia i te ciągłe komentarze "Bo u mnie słabe drogi... Nie dojade do domu".. Od tego to dopiero głowa boli...[/quote]
nie boi tylko nie chce bo nie jara go jazda z prędkością spacerową, wieczne omijanie wszystkiego, szukanie pół godziny miejsca parkingowego, napier@#$% wszystkie możliwe plastiki itd. itp. Ja niedawno miałem niezapomniane 2 tygodnie jazdy Tofikową polówką jak moja się lakierowała. Pobawiłem się, dziękuję, więcej nie chcę, wolę swoją kozę albo autobus :P[/quote]

Więc pisze się prosto, właśnie jak Ty to napisałeś, a nie wymyślanie głupich tekstów "Bo w moim mieście sie nie da tak jezdzic, bo złe drogi..." potem czytają to inni którzy nie mają jeszcze obniżonych aut a może by chcieli i przez takie głupie teksty na pewno są odstraszani :)
Polo 6N by qK.
S
Sako11
Konkretnie zainteresowany

Post autor: Sako11 »

pawellini
Borek

Dzieki za sparcie narazie taka wysokosc mi wystarczy
Było POLO 6N 1.0 1997r Yellow Bahama

JEST COŚ CO NIGDY NIE UMIERA TO MIŁOŚĆ DO VOLKSWAGENA!!!!!!!!!!!!!

Byłe Moje Polo >>> viewtopic.php?f=29&t=23723
Awatar użytkownika
szmydziu
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: szmydziu »

[quote=""Sako11""]taka wysokosc mi wystarczy[/quote]

Dobrze napisane ... "WYSOKOŚĆ" :D
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Jak87
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Jak87 »

Sako11 jest lepiej :) auto robi się pod siebie, a nie pod innych, wtedy wszyscy mieliby takie same auta.. same klony ;)
a te rozważania na całą stronę powyżej powinny polecieć bo nic nie wnoszą do Twojego tematu... eot.

do zobaczenia gdzieś na zlocie/spocie pozdrawiam :piwo:
.,; Polo 86c 1,3NZ rocznik 88\' ;,.
viewtopic.php?f=56&t=30903
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

zmieńmy nazwę klubu na Zglebione Polo Klub Polska ! :vinsent: :crazy:
Obrazek
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote=""Bielo""]zmieńmy nazwę klubu na Zglebione Polo Klub Polska ! :vinsent: :crazy:[/quote]

Świetny pomysł! buhahahah :D
Tylko jednak chyba zbyt mało by nas było ;]
Polo 6N by qK.
S
Sako11

No co jest nisko były by inne kolo leżał by niżej
Jak87
Dokładnie tak jak piszesz i do zobaczenia mam nadzieje że nie bawem zróbta jakiegoś spota

S
Sako11

Żeby nie było ze nic się nie dzieje :grin:

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Opis temtu " jest gleba " no to zaglądam. Tylko nie wiem na,którym zdjęciu..
Obrazek
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Kuba "Panie to je obniżenie" :grin:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”