[quote=""Jote$""]woox nie wiem kto miałby mi płacic za reklame?? I dziwie Ci się, że porównujesz te stikersy do wlep typu tj napisałeś NOS czy SPARCO... Jeżeli nie zauwazyłeś wiekszość tych stikersów było juz i jest na aucie, nowe zakupione zostały znow tylko dlatego ze przy dbaniu o lakier i czeste mycie stikersy sie niszcza, a ze u mnei wszystko musi byc jak nowe to są nowe[/quote]
Widziałem i myślałem, że teraz będą na każdej szybie skoro ich coraz więcej

. Nie porównałem, po prostu przedstawiłem swoje zdanie na temat tych typu sparco nos momo etc. Po prostu nie lubie nalepek, wlepek i już

.
[quote=""Jote$""]bo przerabiałem wszystko i grille no emblem juz do mnie nie przemawiają, a czarny znaczek do tego projektu pasuje idealnie[/quote]
A mi te czarne znaczki kojarzą się z dzwonem i wsadzeniem po naprawach blacharskich takiego emblematu "z blaku laku"

.
oj wiem, że się czepiam i o gustach się nie dyskutuje ale akurat te dwie rzeczy mi nie pasują. Ja do mojego polo przywróciłem emblem chrom i stwierdzam, że tak jest lepiej

. Co do mycia auta to ja moim drugim w czasie deszczu nie wyjeżdżam z garażu. Nie chce mi się go później myć, a brudnego nie zdzierżę