tak było ale auto nie jeździ tylko po dynowie i dowód z czasem by poleciał... poprostu może napisze tak wyrosłem z tego typu rzeczy choć nie powiem że mi sie auto z wszystkimi szybami "na smołe" nie podoba...
dzisiejszego popołudnia mi sie nudziło wiec strzelilem pare fot kozie, jak już temat odswieżony to pomyślałem że sie podziele ; D
musze powiedzieć że bardzo mi sie pooba ta twoja polóweczka zrób tylko glebe i bedzie git majonez a co do wlewu gazu to dziwie sie że nie wpakowałeś go pod klapke od wlewu benzyny wtedy by wogóle nie było widać że se na gazie jeździsz ale teraz to już przepadło
a powiedz mi jak założyłeś gaz do 1,0 to auto bardzo osłabło?? bo ja też myślałem nad montażem gazu do swojego 1,0 tylko że ja mam AER ale boje sie że będzie muł
Bardzo podoba mi się twoje autko. Jednak Hella Black Magic a w twoim przypadku TYC? wyglądają super w połączeniu z czerwonym kolorem.
Życzę Ci powodzenia w modzeniu auta i wielu bezawaryjnych kilometrów.
koza dostała nową zawieche wiec odświeżam troszke:
niestety na tych balonach efekt zerowy, plany to szerzej i niżej na wiosne na szerszym kole i skąpszej oponce + rozpórki, przy okazji wyleciał stabilizator, nowe gumy na wahaczach, i oczywiście geometria, pozatym autko bezawaryjne tylko częsci eksploatacyjne wymieniane na bieżąco ale tego chyba nie ma co wypisywać bo tego nie widać macie jakąś wizje koła? pewnie zagości coś oklepanego :PPP .. pozdrawiam