Ostatnio udało się zdobyć nowy rarytasik którym są uchylne szyby na tył. Mam już prawie cały zestaw czekam jeszcze na śrubki i uszczelki (niestety tylko niemieckie ASO, a czas oczekiwania to 2-3tyg) więc z montażem muszę jeszcze poczekać. :|
Muszę przyznać ze bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło dzisiaj ASO, bo rzeczy miały iść z Niemiec(więc 2-3tyg realizacja), a dzisiaj już zabawki były w domu.
Do pełni szczęścia brakuje jeszcze 2 zaślepek i wycięcia starych szyb.
Jutro termin do wycinania szyb. Doszła dzisiaj paczuszka z długo poszukiwaną tylną dokładką z Bluemotion (udało się znaleźć w dobrych pieniądzach po roku szukania ).
Szybki wycięte i pojawił się problem, bo nowe uszczelki inaczej przylegają niż te do zwykłych szyb więc klej po starej będzie widoczny, więc od rana zabawa w usuwanie resztek starego kleju żeby nie było najmniejszego śladu. :oki:
[quote=""Raf.ik""]Szybki wycięte i pojawił się problem, bo nowe uszczelki inaczej przylegają niż te do zwykłych szyb więc klej po starej będzie widoczny, więc od rana zabawa w usuwanie resztek starego kleju żeby nie było najmniejszego śladu. [/quote]
powodzenia bo temat prze....., usuwałem parę razy stary klej z lotek itp. masakra :angry2: