[quote=""shao""][quote=""turzol""]
w bijemdabelju tez jest opcja homelink[/quote]
Najs. Moja brama w garazu ma tylko system otwierania kluczowo-recznego

wiec nie potrzebuje takich gadzetow, ale dobrze wiedziec na przyszlosc

[/quote]
Ja mam 2 elektr. sterowane bramy i mam do nich 2 osobne piloty - praktycznie zawsze któryś z nich akurat zostawie w domu i do garażu nie mogę się dostać

Stąd dla mnie Homelink to wymarzona opcja.
Dzisiaj Audi dostało lusterka zewnętrzne w full opcji - elektr. sterowane + podgrzewane + elektr. składane + fotochrom + pamięć . Dodatkowo przy wbijaniu wstecznego biegu prawe lustro opuszcza się w dół ułatwiając parkowanie
Mega ciężko takie wyrwać, ale co to dla mnie
Dodatkowo nowe ori sterowniki drzwi w wersji HIGH coby obsłużyły wszystko co możliwe
Lustra już na aucie
Żeby odpalić wszystkie funkcje musze jeszcze czekać aż ASO sprowadzi mi odpowiedniego joy-a lusterek i musze zintegrować zewn. fotochromy z wewnętrznym.
Jeszcze jeden mod, niejako z przymusu czyli klamki bez zamków.
Z przymusu dlatego, że w Nowy Rok miałem próbę włamania do auta i złodziej wywalił wkładkę zamka , ale do środka już nie udało mu się dostać.
Koszt wkładki w aso Audi mnie rozłożył na łopatki,a co ciekawe to sam serwisant doradził mi patent z podmianą klamki z drzwi pasażera. Kto robił tego moda w Polo 6n/6n2 wie, że to minuta roboty, w Audi zeszło mi bite 9 godzin :angry2: Co się namordowałem to moje...