- - JAK ZOSTAC KLUBOWICZEM? NOWE ZASADY - -

Klubowicze, zasady Klubu. Jak zostać jednym z Nas?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
blade13
Początkujący
Początkujący

Post autor: blade13 »

Dostalem przelewy, niedlugo wszystkie naklejki zostana wyslane. Wybaczcie ale ostatnio mam 0 wolnego czasu...
Member since 2006...
Obrazek
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

W jaki sposób można uzyskać Kartę Klubową?? Kiedy rusza kolejna partia??
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

witam wpłaciłem kasę 9 czerwca około, kiedy można się spodziewać naklejki?:D nie ukrywam że nie mogę się doczekać!:)
Awatar użytkownika
Pimpek
Mały interesant
Mały interesant
Kontakt:

Post autor: Pimpek »

No ja też już zapłaciłem, czekam teraz na wlepke.
Potrzebujesz pomocy w doborze opon lub felg? Pisz na PW lub na gadu.

Ślesin \'09 Najstarsze Polo Zlotu

Obrazek

"Mam zawieszenie za które ten samochód lubi mój dentysta i silnik za który u
A
Anonymous

mam pytanie z przypomnieniem, kiedy zostanie/została wwysłana naklejka? :/ 9stego czerwca był przelew:/
C
Ciapek01
Konkretnie zainteresowany
Kontakt:

Post autor: Ciapek01 »

mam to samo. 9 czerwca byl przelew
Plawniowice09 / Klucze09 / Rajcza09 / Klucze10 / Kozienice10 / Pławniowice10 / Ślesin11 / Ślesin12 / Ślesin13 / ...

było: Polo 1.7 SDI AKU - http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 29&t=16028
jest: Golf IV Variant 1.9 TDI AHF
Awatar użytkownika
rat4
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: rat4 »

też zadam to samo pytanie przelew był już grubo ponad miesiąc temu i cisza... :(
civic r18a2/407 1,6 HDi
Awatar użytkownika
blade13
Początkujący
Początkujący

Spokojnie, czekam na dostawe wlep. Kazdy dostanie swoją wlepke :) Pozdrawiam!
Member since 2006...
Obrazek
C
Ciastek
Początkujący
Początkujący

Post autor: Ciastek »

Ja też czekam na wlepkę (przelew poszedł przedwcześnie mój błąd ) ale jest problem nie ma mnie na liście kandydatów i brak mojego stasusu :lol:
ZIELONE TDI - ECO 137KM/307NM
YAMAHA R1
A
Anonymous

Dzisiaj sprawdzam, a tu 1 (jedynka) przy moim nicku :D
Kasa przelana + info na maila...

no to czekamy :)
Awatar użytkownika
frost79
Newbie
Newbie

Post autor: frost79 »

Witam. wplacilem kase czekam na towar. pozdro :D
C
Ciapek01
Kontakt:

Post autor: Ciapek01 »

moje zdanie jest taki, ze zarzad powinien powaznie pomyslec nad tym wysylaniem wlepek. zrobic jakas rejonizacje i zeby kazdy mogl dostac na miejscu wlepke a ne czekac na wlepke niewiadomo ile ( w moim przypadku juz ponad miesiac) i zeby doszla z drugiego konca polski a zeby tam byla to musi z innego konca do tego drugiego konca dojsc i wogole.... dziwi mnie to ze te tamty akurat umarly jak powinny byc non stop odswiezane.nie mowie o tym ze szkoda tej kasy czy cos takiego bo akurat takie pieniadze to kolo d.. lataja ale biorac pod uwage nowego klubowicza ktory na samym poczatku widzi ze forum nie dziala jak powinno i ze nic niejest tak jak powinno to od razu nabiera jakiegos zdania na temat dzialania forum. prosze podzielcie sie jakos zrobicie rejony gdzie bedzie po jednym klubowiczu ktory bedzie mial lepki i bedzie mozna u niego odebrac i wogole a nie ze wszyscy pisza do jednego klubowicza ktory kazdemy rozsyla i czeka az sie nazbiera klika zeby pojsc i wyslac ( blade bez urazy) ale nie powiino to byc uwarunkowane tym czy blade bedzie mial czas czy, bo skoro sie za cos placi to czegos sie tez oczekuje i jak ktos bierze pieniadze na prowadzenie forum to tez jest do czegos zobowiazany a nie ze kazdy wplaca jak glupi bo chce miec wlepke a pozniej przez nastepne miesiace prosi sie o cos za co zaplacil... nikt na powaznie nie wezmie klub u u forum skoro od poczaku sa takie problemy....
Plawniowice09 / Klucze09 / Rajcza09 / Klucze10 / Kozienice10 / Pławniowice10 / Ślesin11 / Ślesin12 / Ślesin13 / ...

było: Polo 1.7 SDI AKU - http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 29&t=16028
jest: Golf IV Variant 1.9 TDI AHF
Awatar użytkownika
Ralph
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: Ralph »

Po pierwsze gdyby blade13 mial fizycznie wlepki, to by wysłał do Was wszystkich. On sam tak jak i Wy czeka na nie aby rozesłać do wszystkich oczekujących.
Po drugie rejonizacja to chybiony pomysł. Dlaczego?
Ponieważ Polska nie jest wielkości Monaco.
Ponieważ niektórzy wszędzie mają daleko i nie mają czasu na wyjazdy na kawałek naklejki.
Popatrz sobie na mape Polski, zobacz jakie są odleglosci pomiedzy najwiekszymi miastami i ile ich jest.Ile ludzi by nie zwerbować to zawsze znajdzie się ktoś, to będzie mial daleko w dane miejsce zeby odebrac osobiscie. Kolejna sprawa umowic sie na odbior osobisty, tak aby pasowało i Tobie i zwerbowanej osobie.
Wole dać pare złotych na wysyłke niż robić 60 km w jedną stronę aby odebrać wlepke. No chyba, ze kolega Ciapek01 ma autko na wode lub energie słoneczną albo po prostu wszedzie ma blisko.
Opel Vectra C GTS 2.0 Turbo - 217,9 KM i 378,6 Nm
Obrazek
Awatar użytkownika
Artpolo
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: Artpolo »

Wspaniały okres oczekiwania :lol: na wlepkę można pozytywnie spożytkować na kontemplację na temat wariacji, kombinacji oraz miejsca, w którym wlepkę przykleimy :write:
Pamiętajcie: ostatni będą pierwszymi :yahoo:
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee :)
Awatar użytkownika
blade13
Początkujący
Początkujący

Jak juz Ralph pisal czekam na dostawe wlepek. Co prawda moglyby przyjsc do mnie szybciej, ale tak juz to w zyciu bywa ze zawsze wyskoczy jakis problem. Teraz juz na 100% wlepki sa wyslane i niedlugo bede rozsylal. Brak dotyczy bialych wlep, czarne sa juz wyslane i kazdy kto zamawial ma juz ja w domu.

No i wybaczcie, ze codziennie nie wysylam wlepek ale nie biore za to pieniedzy... Pozatym pracuje na 2 zmiany, 6 dni w tygodniu i dorabiam w wolnym czasie, ktorego nie ma za wiele. No i tez ciezko mi by bylo jezdzic codziennie 20km na poczte zeby poslac wlepki... Bo u nas poczta dziala tylko od 8 do 10 rano.

Niedlugo wszystkie biale wlepy pojda w Polske :) Pozdrawiam!
Member since 2006...
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Informacje o klubie”