[quote=""Aoox""]Valeo w wycieraczkach to straszna lipa[/quote]
potwierdzam. niby ma takie dobre opinie a tu zonk. ja sobie chwalę niemiecką Alca, tanie i naprawdę dobre wycieraczki.
Tato ma valeo w 9n i narzeka więc coś w tym musi być. Dzwoniłem przed chwilą do sklepu przednie komplet Bosch Aero Twin (530 mm + 475 mm) do tego tylne pióro z mkV niestety Valeo po rabacie całość 110 pln.
[quote=""Borek""]mario nie wiem czy masz tam w okolicy Auchan, ale ja kilka dni temu kupiłem do Leona Bosche właśnie w takich długościach za 48+58zł[/quote]
[quote=""mario""]Długo czekałem, odkładałem no i nareszcie mam[/quote]
:crazy: dziwnym zbiegiem okoliczności i mnie się udało ostatnio wyrwać poliftowe ramiona do czarnucha :good:
[quote=""mario""] Zaleję MOTULA warto ?[/quote]
w sumie nie robiłem doświadczeń z innymi olejami ale "od zawsze" jeżdżę na motulu i nic niepokojącego nie zauważyłem :good:
wada to że jest dużo podróbek
Nic takiego mi sie nie stało ponaciągane mam kręgi szyjne i lekkie wstrzasnienie mózgu wynykali.
Auto dostało ciecie w lewy tył także klapa z szybą, zderzak, lampa, lewy błonnik, belka, pas wgniecony, poszycie wewnetrzne błonnika lewego pogięte.
To tak na szybko co obadalem na miejscu reszte jak porozbieram to sie okaże. ...
Grunt że tobie nic poważniejszego nie jest. Auto się zrobi, aczkolwiek wiem że godną sztukę miałeś.
Zbieraj wszelkie kwity związane z leczeniem i ciągnij kase z tego tytułu.
najechanie na tył,ehh skąd ja to znam niestety :angry2:
[quote=""mario""]ponaciągane mam kręgi szyjne i lekkie wstrzasnienie mózgu wynykali.[/quote]
a tu to akurat masz duże możliwości znaczącego podniesiienia kwoty wypłaty z TU sprawcy
więc tak jak czaja pisze,zbieraj kwity :good:
powodzenia w naprawie auta i szybkiego powrotu do zdrowia :good: