[quote=""_MATI_""]Moim skromnym zdaniem zderzak leży całkiem nieźle. Z daleka widać, że wykonanie jest bardzo przyzwoite :oki: . Gdyby motorownia generowała taką ilość koni, żeby cały komin się dobrze nagrzał, to pewnie zderzak by się trochę zniekształcił. Ale puki co chyba nic takiego na razie się nie stanie

?
Mimo kiepskiej jakości zdjęć, koła masz bardzo ładne. Odnawiałeś je sam czy już takie kupiłeś?
Nie licząc oczywiście "mega strzelby " z tyłu , żeby to jakoś wyglądało musisz ogarnąć lamp. Przez to, że odstają bardzo psują smak całego Twojego stylingu.
I ta okropna ramka pod "blachą"......
[quote=""Gumol23""]wkładać kit -60 czy sama sprężynę na ori amortyzator jakieś propozycje??[/quote]
Na ori amorze możesz długo nie pojeździć. Te na których stoi auto teraz na pewno niedługo się wysypią z takimi sprężynami. Osobiście zaproponowałbym gwint. Będzie najbardziej odpowiedni, choćby dla samych eksperymentów z prześwitem. Sądzę, że jeśli obniżysz auto o 60 mm, może zabraknąć miejsca między dolną częścią nadwozia a górną powierzchnią asfaltu dla urządzenia podtrzymującego odpowiedni poziom basu w przestrzeni pasażerskiej pojazdu

. Trzeba dobrze przemyśleć takie posunięcie...[/quote]
_MATI_ Fele były w opłakanym stanie lecz siedziałem na garażu kupiłem papier i miał być rant w poler a środek srebrny ale ze wiele osób tak ma zmieniłem koncepcje na kolor kremowy nie wiem już z jakiej palety ale jest, co do zdjęć muszę robić telefonem bo ładowarka z aparatu mi się zepsuła

co do ramki na rejestracje napewno zniknie a w weekend biorę pilnik i będę rzeźbić lampy tył by głębiej weszły .Co do gwintu zobaczę jak z hajsem będę stał ale myślę narazie założyć ten nieszczęsny kit-60 tak on wygląda :
FK automotiv AKX SPORT