[quote=""icegoranet""]Okolo 180zl na zamowienie bo w pl nie ma tego na magazynach.[/quote]
jaki czas oczekiwania na to jest??
a powiedz mi czy jest jakiś zamiennik tej części: 6Q0 877 829 J. To jest zaślepka przy lampce na podsufitówce, czy jest jakiś schowek w to miejsce albo cosik??
[quote=""swirkofsky""][quote=""icegoranet""]Okolo 180zl na zamowienie bo w pl nie ma tego na magazynach.[/quote]
jaki czas oczekiwania na to jest??
a powiedz mi czy jest jakiś zamiennik tej części: 6Q0 877 829 J. To jest zaślepka przy lampce na podsufitówce, czy jest jakiś schowek w to miejsce albo cosik??[/quote]
6Q0 857 465 A - jesli bedzie w DE na glownym magazynie to kilka dni roboczych, czasami okolo 4 dni i mam to na miejscu.
6Q0 877 829 J - to jakas zaslepka, okolo 68zł. Nie widze zeby oprocz tej zaslepki cos tam mialo byc, bynajmniej etka nic takiego nie mowi.
[quote=""Matraxo""]Interesuje mnie sonda lambda do 9n 1.2, to jest ta która Vag określa jako bank1 czyli chyba przednia.[/quote]
nie wiem czy bank1 to przod czy tył, trzeba pytac chlopakow na technicznym, podaj mi oznaczenie silnika to sprawdze ile oryginał (bedzie na bank drogi) a ile jakis dobry zamiennik.
Poszukuję wygłuszenia grodziowego do 9n 1.2 12v (ta część, która zaczyna się mniej więcej na wysokości plastikowej osłony silnika z filtrem powietrza i leci w dół).
[quote=""icegoranet""]6Q0 877 829 J - to jakas zaslepka, okolo 68zł. Nie widze zeby oprocz tej zaslepki cos tam mialo byc, bynajmniej etka nic takiego nie mowi. [/quote]
W tym miejscu są jeszcze czujki od oryginalnego alarmu
[quote=""konikks""]z ciekawości... 6Q0857465C dostępne?[/quote]
tak dostepne na zamowienie bo w PL nie mają tego na magazynach. O ile ten numer jest prawidłowy (w sensie ostatni - bo te czesci sie czesto zmieniaja - numeracja) to jego koszt - 213zł + wysylka
Witam. Ile te czesci do polo variant 1.9 TDI 90KM AHU 98r.
1.amory olej przod
2.k.drazkow LEMF.
3.sworznie wach. LEMF.
4.tuleje wach.prz.tyln LEMF.
5.lozysko McPersona plus gumy
6.lozysko piasty przod
7.tuleje tylnej belki LEMF.
8.pompa wody
9.termostat