Dzięki Marcin86c za linka, po wypłacie może zamówię
Będę miał ładny komplet na zime
Ostatnio trochę się działo, pare dni temu został wygłuszony bagażnik w polo matami GMS, nanobutyl 2mm.
Różnica jest kolosalna z racji, że w bagażniku jest sama blacha. Plan jest żeby całe polo wygłuszyć, mam nadzieję że się uda

Do tego wpadły złote końce RCA Sinsulive, jedni mówią ze efekt się słyszy tylko jeśli się chce ale tu nawet nei chodzi o to. Wolę jak coś porządnie trzyma a nie łamie się w palcach
Dziś pojechałem na zmianę opon na zimowe Uniroyal ms plus 77 165/65. W końcu trochę bezpieczniej
A tak wyglądają na samochodzie, ten bieżnik troche terenowo wygląda wg mnie ale to dlatego, że przyzwyczajony do starych :/
No i ostatnie już dość smutne zdjęcie. Gdy wracałem ze zmiany kół na ostatnim zakręcie pod mój dom odkręciła mi się półoś od skrzyni. Nie wiem jak to możliwe. Jedynie to, że mechanik musiał źle dokręcić gdy zmieniał skrzynie biegów innego wytłumaczenia nie ma. Zwłaszcza, że jest to przykręcone na 6 śrub.
Pobiegłem do domu po drut, podwiązałem i przepchałem te 100 metrów pod bramę
I tak wyglądało polo.
Po tym zdjęciu zostało zaholowane do mechanika. A ja pojechałem do pracy rodziców samochodem, bo i tak już byłem spóźniony :C