Polo Style by ChaosVego

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

C
ChaosVego
Początkujący
Początkujący

Post autor: ChaosVego »

[quote=""adamrychu""]tablicę rejestracyjną polecam dodatkowo przykleić taśmą dwustronną do przyklejania listw i emblematów, sprawdzone :grin:[/quote]

Działa !! Dzięki za pomoc.
Teraz już tylko sama klapa lekko drży :D
C
ChaosVego
Początkujący
Początkujący

W sumie to w Polo aktualnie nic się nie dzieje. Ale z racji, że dorwałem w końcu lepszy aparat niż telefon a Polo akurat było czyste bo przygotowałem lakier na zimę więc takich parę fotek strzeliłem.

Obrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
adek1983
Global Moderator
Global Moderator
Kontakt:

Post autor: adek1983 »

Bardzo ładny STYLE. Uzupełnić tylko ori kołpaki z tyłu i zrobić zdjęcia w słoneczku. Wtedy wychodzi potencjał tego koloru :oki:

Tutaj masz kołpaki na felgę 5,5" http://allegro.pl/vw-kolpak-13-i5059058491.html
Awatar użytkownika
tomcho666
Konkretnie zainteresowany

Post autor: tomcho666 »

Francja elegancja Panie, zdjęcia w pełnym słońcu jeszcze lepiej uwydatniłyby kolor. :oki: :vinsent:
Mój szerszeń, powoli się robi. ;)

http://vwpoloklub.pl/forum/viewtopic.php?f=77&t=60460

Ślesin 2016 - III miejsce - Turniej Tenisa Stołowego
Awatar użytkownika
iJopek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: iJopek »

Piękna polóweczka! tylko właśnie tych 2 kołpaków brakuje i było by idealnie :oki:
Awatar użytkownika
Wojciechus

Post autor: Wojciechus »

Jest żyleta ;) Pięknie wygląda, kolor ładnie wyciągnięty ;) Łyknij te kołpaki co Adrian podrzucił link i będzie cacy ;)
C
ChaosVego
Początkujący
Początkujący

Dziękuję bardzo za miłe komentarze. Bardzo motywują do dalszych działań :)

Co do zdjęć to wiem, że w pełnym słońcu ten lakier dopiero pokazuje potencjał. Niestety już mamy listopad, u mnie dziś nawet temperatura -1, brzydkie niebo brak słońca :C

A kołpaki to powiem szczerze, że zastanawiałem się czemu mam 2 takie fajne pasujące i dwa które tak nie za fajnie w tym samochodzie wyglądają i do tego odstają ale myślałem że tak oryginalnie było :D
Zobaczę jeszcze, może zamówię te do adek1983 podesłał, będą fajne koła na zimę. Bo mam nadziej, że wszystko pójdzie zgodnie z planem i na wiosnę będzie chociaż BBS RS 15"
Awatar użytkownika
WojtekPolo
Początkujący
Początkujący

Post autor: WojtekPolo »

Bardzo ładny 2f .
Koło jakieś klasyczne by się przydało typu pirelli z golfa 1 albo bbs.

Bede zaglądał bo może być ciekawie. ;)
Awatar użytkownika
adek1983
Global Moderator
Global Moderator
Kontakt:

Post autor: adek1983 »

Ja tu widzę ori 13" BBS RA z polerowanym rantem.
C
ChaosVego
Początkujący
Początkujący

BBS RA 13" sa bardzo fajne zwlaszcza z polerowanym rantem ale ja chyba bede szukal czegos wiekszego :D
Ogólnie wzór BBS RA mi się podoba a 15" chyba bardziej beda pasowaly niz 13". Do wiosny sporo czasu więc mam nadzieję, że wszystko się uda i was zaskoczę :D

Edit.
Jako że w dziale Car audio wrzucałem filmik, wstawię go również tutaj.
https://youtu.be/aJxZPOq1t4s

Tak aktualnie sobie pogrywa, przód powerbass s6c 6,5", parapety powerbass 3xl 4x6 no i re audio rex12s4 w bagażniku pod wzmakiem ground zero :-D
Nutka bardziej pod jakość aby pokazać jak przód gra. Na murzynach oczywiście jest inaczej ale tego juz filmik nie pokaże bo będzie tylko przesterowanie mikrofonu słychać.
C
ChaosVego
Początkujący
Początkujący

Dzięki Marcin86c za linka, po wypłacie może zamówię :D
Będę miał ładny komplet na zime :D

Ostatnio trochę się działo, pare dni temu został wygłuszony bagażnik w polo matami GMS, nanobutyl 2mm.
Różnica jest kolosalna z racji, że w bagażniku jest sama blacha. Plan jest żeby całe polo wygłuszyć, mam nadzieję że się uda :D
Do tego wpadły złote końce RCA Sinsulive, jedni mówią ze efekt się słyszy tylko jeśli się chce ale tu nawet nei chodzi o to. Wolę jak coś porządnie trzyma a nie łamie się w palcach :D

Dziś pojechałem na zmianę opon na zimowe Uniroyal ms plus 77 165/65. W końcu trochę bezpieczniej :D
Obrazek

A tak wyglądają na samochodzie, ten bieżnik troche terenowo wygląda wg mnie ale to dlatego, że przyzwyczajony do starych :/

Obrazek

No i ostatnie już dość smutne zdjęcie. Gdy wracałem ze zmiany kół na ostatnim zakręcie pod mój dom odkręciła mi się półoś od skrzyni. Nie wiem jak to możliwe. Jedynie to, że mechanik musiał źle dokręcić gdy zmieniał skrzynie biegów innego wytłumaczenia nie ma. Zwłaszcza, że jest to przykręcone na 6 śrub.
Pobiegłem do domu po drut, podwiązałem i przepchałem te 100 metrów pod bramę :D
I tak wyglądało polo.
Obrazek

Po tym zdjęciu zostało zaholowane do mechanika. A ja pojechałem do pracy rodziców samochodem, bo i tak już byłem spóźniony :C
Awatar użytkownika
iJopek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: iJopek »

Aż mi się wierzyć nie chce że się odkręciła :o Palcami dokręcał ? Mechanior...
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

złym momentem zapewne, więc od wibracji po kolei się poluzowały śruby
jak będzie przykręcana to najlepiej sprawdzić drugą
C
ChaosVego
Początkujący
Początkujący

Zapewne masz rację.
Zastanawia mnie tylko dlaczego przed odkręceniem nie sprawdził z jaką mocą były przykrecone.

To tak samo jak przy wymianie kół, co z tego ze dokręcają z odpowiednią siła kluczem skoro na każdy samochód mają te same ustawienia.

Żałuję, że nie mam kanału, bo miał zamówić śruby i sprawdzić czy wszystko jest okej i przekręcić a minął drugi dzień i nic..
ODPOWIEDZ

Wróć do „86C2F”