O i jest nasz szczesliwy tatuśDyluś pisze: No to ja się pochwalę....od dwóch dni mam córkę![]()

Stawiaj tu pepkowe szybciutko haha

Moderator: Global Moderator
O i jest nasz szczesliwy tatuśDyluś pisze: No to ja się pochwalę....od dwóch dni mam córkę![]()
Gadaj co kupiłeś. Ja bym się nie zastanawiał ani chwili... Jak kupowałem auto w tym roku, to miałem okazję się przejechać 6Rką z motorkiem 90KM i szła całkiem przyjemnie... Ale wybór padł na Sportsvanaczaja pisze: ło matko, miesiąc czasu nikt nie napisał na nocnych. forum pada na pysk, czy jak. ja sam nie wchodziłem chyba ze 2 miechy. co tam słychować ludziska???
Jak dobrze pójdzie to może pojawi się u mnie 6R. ale waham się jeszcze między vw a kia cee'd. kozack mi dzisiaj oblookał jedną 6R w Zielonej Górze i niby wszycho ok. jak będzie w środa wisiała na portalu to może w czwartek po nią pojade. jutro planuje zadzwonić i wypytać o nią. jedynie strach że to z niemcowni przyciągnięte. w takim sensie, że kto wie co mu może dolegać, poza tym co już kozack sprawdził.
W efekcie końcowym kupiłem Skode Fabie 2 2012 rok. 1.6TDI 90KM. z całkiem fajnym wyposażeniem i wyglądem w środku. przyjemne autko, a i żonie się podobuje.sidewinder3 pisze:Gadaj co kupiłeś. Ja bym się nie zastanawiał ani chwili... Jak kupowałem auto w tym roku, to miałem okazję się przejechać 6Rką z motorkiem 90KM i szła całkiem przyjemnie... Ale wybór padł na Sportsvanaczaja pisze: ło matko, miesiąc czasu nikt nie napisał na nocnych. forum pada na pysk, czy jak. ja sam nie wchodziłem chyba ze 2 miechy. co tam słychować ludziska???
Jak dobrze pójdzie to może pojawi się u mnie 6R. ale waham się jeszcze między vw a kia cee'd. kozack mi dzisiaj oblookał jedną 6R w Zielonej Górze i niby wszycho ok. jak będzie w środa wisiała na portalu to może w czwartek po nią pojade. jutro planuje zadzwonić i wypytać o nią. jedynie strach że to z niemcowni przyciągnięte. w takim sensie, że kto wie co mu może dolegać, poza tym co już kozack sprawdził.
Nie tylko u Ciebie taka akcja jest- po przenosinach sie cos spierniczylo w niektórych tematach :/Kuba pisze: Mój temat z 6n jest jakoś dziwnie zablokowany,w każdym innym dziale i temacie mogę coś napisać lecz nie w moim.Może ktoś to naprawić ?
może się udaKuba pisze: Hallo ! To naprawi to ktoś kiedyś ?