- - JAK ZOSTAC KLUBOWICZEM? NOWE ZASADY - -

Klubowicze, zasady Klubu. Jak zostać jednym z Nas?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Ralph
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: Ralph »

[quote=""PaY""]cruz niestety nie mamy stałego dostawcy naklejek ale takie problemy dość rzadko występują ;) najlepiej ponoć przed odklejaniem foli transferowej przejechać parę razy wałkiem do siata lub czymś podobnym podobno efekty zadowalające :)[/quote]

PaY moze stworz jakis temat, w ktorym będą wskazówki jak bez męk użytkować naklejkę.
Opel Vectra C GTS 2.0 Turbo - 217,9 KM i 378,6 Nm
Obrazek
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

no moze jakbym wczesniej przycisnal folie transferową zanim bym odrywal papier to byloby lepiej, ale folia wygladala na dobrze przylegającą do papieru. U mnie wygladalo to tak, ze przy najdrobniejszych fragmentach naklejki, czesc papieru darła sie jakby w polowie i delikatny meszek papieru zostawał. Nakleilem juz te literki, troche sie zmeczylem przy tym ;] , ale vlekpka juz jest i jest git. Nawet ladnie wyglada. Jednak duplikat zamowie i tak , bo nie wiem jak dlugo bedzie sie trzymac po dotykaniu paluchami i skrobaniu papieru.

A tak w ogole, to skad wiecie, jak inne naklejki sie kleją? Przeciez nikt co chwile auta nie zmienia. Nie każdemu tez chce sie pisac o problemach z klejeniem, a skoro są różni producenci, to i różnie może byc z materiałami i wykonaniem vlepek.

W kazdym razie, jeśli jest jakis dobry patent, to moznaby zalozyc mały temat o tym.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2011, 21:18 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
PaY
Swój
Swój
Kontakt:

Post autor: PaY »

[quote=""Ralph""]PaY moze stworz jakis temat, w ktorym będą wskazówki jak bez męk użytkować naklejkę.
[/quote]

w wolnej chwili taki temat powstanie ;)
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy
Wyróżnienie]
Derby na PJ
[img]http://
C
Cinal
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Cinal »

no i bedzie wszystko dobrze zrobione. bo kazdy poda swój sposób i kazdy sobie wybierze :P :cool: :cool:
Moje autko :) [Polóweczka] Niebieska bestia

ŚLESIN 2011
Dzierżązna 2011
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""cruz""]A tak w ogole, to skad wiecie, jak inne naklejki sie kleją? Przeciez nikt co chwile auta nie zmienia. Nie każdemu tez chce sie pisac o problemach z klejeniem, a skoro są różni producenci, to i różnie może byc z materiałami i wykonaniem vlepek.[/quote]
Ja naklejałem wlepy z różnych partii, bo co jakiś czas lubię sobie domówić kilka wlepek. bo 3zl za wlepe to niewiele. Za kazdym razem , czy to sobie czy innym naklejenie wlepy trwało kilka chwil bez zbędnego marudzzenia. :)
No ale może rzeczywiście temat z manualnymi wskazówkami jak nakleić wlepe na auto by sie przydał :P
[quote=""PaY""]w wolnej chwili taki temat powstanie [/quote]
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

No to respect ;] . W mojej vlepce wszystkie literki zosatly na papierze, nie trzymaly sie laminatu(folii). Za drugim razemjuz inaczej bym podszedl do sprawy, takze topic taki sie przyda bez watpienia nie tylko mi , lecz innym również.
Awatar użytkownika
Albert
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Albert »

Na jaki adres wysyłać kase? :niewiem:
Awatar użytkownika
Ralph
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: Ralph »

[quote=""Albert""]Na jaki adres wysyłać kase? :niewiem:[/quote]

wkeleje coś co wysyłałem już komuś, kto pytał o to samo:
tak swoja drogą, to obecnie liczy sie numer konta i systemy bankowe nie sprawdzaja adresów czy nawet nazwy odbiorcy. Choc nazwa odbiorcy w wielu bankach jest wymagana. Ludziom zdarzaja sie literówki i przez to banki musialy by wycofywac przelewy.
Wpiszesz Kubusia Puchatka z ulicy Siedmionilowego Lasu w Nibylandii i tak musi dojść
Numer konta ma w sobie sume kontrolna, wiec jak sie walniesz w numerze konta, to nie przepusci - i to jest glowne zabezpieczenie. A to ze Twoj bank wymaga adresu, no cóż strasznie to staroświeckie jak na XXI wiek
Opel Vectra C GTS 2.0 Turbo - 217,9 KM i 378,6 Nm
Obrazek
k
karol2929
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: karol2929 »

:hello:
chciałbym zapytać czy kolejna partia wlepek została wysłana,ponieważ pieniążki wpłacone 18 kwietnia i do dziś nic nie dotarło :niewiem:
Awatar użytkownika
PaY
Swój
Swój
Kontakt:

jako że były święta i przygotowania do zlotu to nie miałem po prostu czasu myślę że w poniedziałek wyślę zaległe wlepki
Wyróżnienie]
Derby na PJ
k
karol2929
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: karol2929 »

pieniążki również wpłacone, do dziś nic nie dotarło.. moje ostatnie zapytanie dotyczące wlepek było 6 maja...
Awatar użytkownika
PaY
Swój
Swój
Kontakt:

Panowie cudów nie wymagajcie ode mnie zajmuję się tym w wolnym czasie.... a chyba w zasadach przystąpienia do klubu jest jasno napisane, że wpłaty sprawdzam co najmniej raz w tygodniu a wlepy staram się wysyłać co poniedziałek chociaż nie zawsze to się udaje.... troszkę cierpliwości na pewno o Was nikt nie zapomniał itp
Wyróżnienie]
Derby na PJ
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""karol2929""]moje ostatnie zapytanie dotyczące wlepek było 6 maja...[/quote]
wow, straszne jest poczekać 7 dni. no comment. grunt to przeczytać informacje ze zrozumieniem.

ludziska, co najmniej co druga stronę (jak nie na każdej stronie), PaY musi wam wyjasniać to co pprzeczytaliście w postach składając kandydaturę! ale i tak trzeba się zapytać - bo ja nie wiem.

[size=99px]sorry ale musiałem pogrubić.[/size]
Awatar użytkownika
PaY
Swój
Swój
Kontakt:

shaolin1 jak już w temacie pisałem ze statusy zmieniam jak mam spakowane wlepki.... dziś zmieniłem rangi ale wlep jeszcze nie spakowałem mam nadzieję że przez weekend to zrobię
Wyróżnienie]
Derby na PJ
Awatar użytkownika
PaY
Swój
Swój
Kontakt:

zazwyczaj jak coś nie gra to się odzywam ;)
Wyróżnienie]
Derby na PJ
ODPOWIEDZ

Wróć do „Informacje o klubie”