Artur z Krakowa, jezdze polo III 97 r, 1.4
Zapisałem sie na forum bo próbuje ratować moją polóweczke.
Niestety za czeste ostatnio naprawy, żona chce abysmy sprzedali.
Z mechanikami wiadomo, tanio sie nie zyje i wiadomo, nie zawsze wiedza co jest grane i eksperymentuja - mam nadzieje, ze tutaj przedłuże żywot i powieksze swoja wiedze.
Mam na imię Bartek, jestem ze Słupska w woj. Pomorskim. Posiadam VW Polo typu 9N z roku 2004 z silnikiem 1.4 TDI o mocy 75 KM w kolorze srebrny metalik.
To moje pierwsze auto
Witam serdecznie wszystkich "polomaniaków". Mam na imię Mariusz i jestem z Lublina. Moje obecne autko to VW Polo 6N1 z 1996 roku o poj.1600cm (benzyna/gaz) oryginał,bez modyfikacji.
Pozdrawiam :buba:
Rocznikowo od 1994 do 1999 to model 6N (lub 6N1 różnie się pisze). Pozwoliłem sobie poprawić.
czaja
Witam, jestem Adrian mam 20 Lat i mieszkam we Wiosce kolo Frankfurtu nad Menem. Jezdze Polo 6N 1,4l 16V. Zrobione jest tylko zawieszenie, Fotele Colour Concept i jeszcze takie male Dodatki. Wieciej na mojim Profilu.
a ja dopiero teraz "odkryłem" ten temat;p Witam wszystkich! Mam na imię Tomek i jestem z Poznania. Nie posiadam co prawda Polo ale bliźniaczą Ibizę 6k 1.4 AKV z 98r.
Witam wszystkich klubowiczów! Mam na imię Mateusz i mam 20 lat. Od 2 tygodni posiadam VW POLO 6n 1.9D 94r. Jestem z Mierzęcic (Śląsk- obok lotniska Pyrzowice)
Pozdrawiam ! ;]