Golf jak golf - poszło bardziej pod scirocco. Z pewnością stylistyka jest nowocześniejsza. Osobiście nie cierpię jajowatych samochodów. Z ciekawości poczekam jak będą wyglądały za 10 lat bo jakość woła o pomstę do nieba.
[quote=""Artpolo""]Z ciekawości poczekam jak będą wyglądały za 10 lat bo jakość woła o pomstę do nieba.
][/quote]
Zajmij miejsce za kierownicą Golfa MKV, a później wsiądź do MKVI i poznaj 2 różne światy.
Wg mnie MKVI to olbrzymi krok do przodu VW jeżeli chodzi o materiały wykończeniowe i ich jakość.
Weź też pod uwagę że MKVI w dniu premiery był tańszy niż MKV kiedy wchodził na rynek
[quote=""Artpolo""]Może mam zbyt wygórowane porównania? :banghead:[/quote]
A moze po prostu znasz MKVI tylko ze zdjęc w internecie?
Ja wiem, że jak dorobie sie kombi w niedługim czasie to nastepnym autem tylko na weekendy bedzie MKVI GTI I'm lovin' it
Artpolo kolego, ostatnio zauważyłem na forum że co chwile jesteś na wszystko nastawiony na anty. Z kąd takie zachowanie? Wszystko Ci nie pasuje. Może to po prostu zwykła zazdrość, ze niektórzy mieli chociaż okazje posiedzieć w MKVI
[quote=""Olo""]MKVI to ukłon w stronę audi[/quote]
Martin Winterkorn... uwierzcie ze nowe polo bardziej przypomina Golfa VI niz jakiekolwiek polo do tej polo
Do mercedesa... co to za porownanie... nie porownuje sie golfa do lexusa LS, czy audi A8...
w tej klasie nie ma drugiego tak zrobionego auta, nawet A3 wymięka [podwojne uszczelki i klejona przednia szyba]
problem golfa VI polega na tym ze sie za dobrze sprzedaje i sie czeka 5 miesiecy, co oznacza ze nie pamietam kiedy ostatniego sprzedalem