[quote=""tomasz0912""]KOLEDZY KIEDY TA ZIMA SIE SKONCZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?????????????[/quote]
już niedługo jeszcze tylko 2-3 tygodnie i będzie :oki:
tomasz0912 zapodaj mi na PW albo tutaj jakieś fotki w dość sporej rozdzielczości (robione aparatem a nie kom ;p) tak żeby było widać przód i dach, ale nie musisz centralnie z góry robić ^^ Ja się trochę pobawię
Wyszło strasznie byle jak bo zdjęcie za małe ;/ Jak zrobisz lepsze fotki, większe to wtedy zrobię coś lepszego
Zmieniłem: felgi, maska i dach czarna, grill bez znaczka, ciemne boczne szyby, ciemne lampy i kierunki
A smoked front robisz folią czy od razu bawisz się w rozklejanie lamp :?:
Ja w tym tygodniu będę przyciemniał ale folią , jak będzie wszystko gotowe to dam fotki
Jesli chodzi o glebe na samych sprezyny to max -40mm przód/tył... amory i tak duzo szybciej szlak trafi zapewne ale seryjne jeszcze daja rade... oczywiscie nie bedzie twardo bardzo wiec musisz sie spodziewac przechylania w zakretach itd...
Pamietaj ze w kombi przy oponie 177/50/13 juz na seri mozilwe sa otarcia, kazdy centymetr w dół, to bankowe albo sklepanie rantów, albo ich wyciencie (lepiej sklepac i zrobic jakis smarem do konserwacji zeby nie gniły nadkola potem)