Witam, jestem Wojtek z Zabrza !
Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem VW Polo z 2001 z silnikiem 1.4 16V AUA (75KM). Modyfikacji na razie nie planuję ! Fotki:
Mateusz z Sobótki k. Wrocławia.
Polo 6N 1.4 (AKV) 60 KM
Na razie ORI, właśnie zaczynam coś modzić ale bez przesady, auto służy mi do jazdy nie do lansu.
Sunker One Elite + Wilson Little Will = Powrót do korzeni
Cześć. Mam na imię Maciek jestem z Lubania, razem z mamą dzielę Polo 9N3 1.4 TDI. Żadnych modów nie ma, ale na szczęście autko jest na wypasie wiec na oryginalnych felgach ładnie wygląda i całkiem przyjemnie się nim jeździ.
Witam, mam na imie Karol jestem z Koszalina, zakupilem od kolegi VW Derby 86C 1,1.
Auto zakupione z przeznaczeniem na zawody Easca "CarAudio" i WPP - styl rat/rost.
Przewidywane zakonczenie auta 2011 Maj. Audio w aucie bedzie firmy Vibe seria BlackDeth
Witam!
Mam na imię Mateusz i jestem z Krakowa.
Jeżdżę czerwonym Polo Classic 1.4 : )
Nie planuje żadnych modyfikacji, podoba mi się w wersji seryjnej Jak będę mieć zdjęcia to wrzucę
Witam serdecznie wszystkich Jestem DaVWid Polo "JOKER" 6n, pochodzę z Jasła, podkarpacie.pl
Reprezentuje jkst.pl mam 23 latka, nie bity, w miarę dobrze się prowadzi, duży przebieg :crazy:
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Witam :ona: mam na imię Ania od półtorej roku jeżdżę polóweczką IV z 2008r. Póki co autko jest nietknięte modernizacjami ale zobaczymy co czas przyniesie Pozdrawiam
Witam Mam na imie Nazariusz mam biała polóweczkę 5 drzwiową 97r. 1.9D . Modyfikuję moje polo jak tylko sie da ! Mam juz porządne car audio i caly kokpit mam w carbonie