Kalendarze klubowe 2011-lista chętnych

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

nie wiem jak to jest, ale zawsze gdy mam dostać cos z PKP (POZA BLUZAMI OD EDIEGO) - gadzety, wlepki czy teraz kalendarze wszystko idzie conajmniej miesiąc :rotfl:

nie pisze tego zlosliwie, poprostu tak jest, ktoś daje ciała a wiem ze najprosciej jest zwalić na PP, wysyłam codziennie kilka paczek, czasem tez listy i POLECONY PRIORYTET idzie max 3 dni, nie wierze zeby wszystkie przesyłki nawet ta dla TOTO sie zgubiły :)

uff dobrze ze moje polo jest na listopadzie :rotfl:

ktos daje ciała i tyle, nie wierze zeby wszystkie listy zaginely
Awatar użytkownika
WaCki
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: WaCki »

bialy0666 no no widzisz jak mi trzeba kalendarz, juz dni myle :crazy: , a dla Paffcia Piwo za posta. :piwo:
Awatar użytkownika
Kamil88C
Swój
Swój

Post autor: Kamil88C »

[quote=""Paffcio""]nie wiem jak to jest, ale zawsze gdy mam dostać cos z PKP (POZA BLUZAMI OD EDIEGO) - gadzety, wlepki czy teraz kalendarze wszystko idzie conajmniej miesiąc :rotfl:

nie pisze tego zlosliwie, poprostu tak jest, ktoś daje ciała a wiem ze najprosciej jest zwalić na PP[/quote]
Trafiłeś w sedno sprawy :victory:
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: maziunia »

Sprawa jest prosta, ktoś ma pretensje, pytania proszę pisać pw do bruczyka z prośbą o skan nadania.
Co do pozostałych wysyłek jest podobnie. Zazwyczaj informuje się oficjalnie o wysyłce. Tak przynajmniej do tej pory robiłam w temacie sklepikowym, nie mogę nic za to, że do jednego dotarło w 2 dni, a do kogoś w tydzień.
Paffcio z tym miesiącem bym nie przesadzała. No chyba, że wliczasz też produkcję gadżetów, to ok.
Ale o tym zazwyczaj jasno pisze się w temacie zamówień.
Jeszcze raz Panowie stempel pocztowy prawdę Ci powie.
Rozumiem zniecierpliwienie, ale niektórych spraw się nie przeskoczy.
Awatar użytkownika
Diego69
Swój
Swój

Post autor: Diego69 »

Warto też zauważyć, że kolega bruczyk ma również życie prywatne. Ja przelałem kasę dopiero 3 dni po zamówieniu, tak mi pozwalała sytuacja.

Cierpliwości, a dla zbyt zdenerwowanych do następnej edycji gadżetów może być dołączona torebka herbatki melisowej na uspokojenie :crazy: .

Na raz następny dobrze by było puścić wszystkie przesyłki priorytetem, to by załatwiło sprawę. Ewentualnie kurier :crazy:

Tyle :vinsent:
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

[quote=""Diego69""]Na raz następny dobrze by było puścić wszystkie przesyłki priorytetem, to by załatwiło sprawę.[/quote]
poszly przeciez priorytetem, zawsze ida priorytetem...
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: maziunia »

[quote=""Paffcio""] zawsze ida priorytetem...[/quote]Gadżety nigdy, no chyba, że na specjalne życzenie...
Awatar użytkownika
TOFIK_6n2
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: TOFIK_6n2 »

Chciał bym wpłacic kase za kalendarz ale czekam na PW z nr konta i czekam i doczekac sie nie moge :)
Tofolot 6n2 1.4 16V AUA ~120 KM 146 Nm

Moje Polo: http://www.vwpoloklub.pl/forum/viewtopi ... 12&start=0

-Zlot PKP Ślesin 2012 2 miejsce Auto Zlotu
-Zlot PKP Ślesin 2012 1 miejsce najniższe Polo 6n2
-1 Zlot Miłośn
Awatar użytkownika
d4ri0
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: d4ri0 »

[quote=""maziunia""]Sprawa jest prosta, ktoś ma pretensje, pytania proszę pisać pw do bruczyka z prośbą o skan nadania.[/quote]
Aga nie o to chodzi, żeby bruczyk się każdemu tłumaczył i skanował potwierdzenie. Niech po prostu napisze zgodnie ze stanem faktycznym a nie tak jak było z pucharem... po ostatnim zlocie. Można przecież napisać, że nie chciało się iść na pocztę lub co innego a nie pisać, że się wysłało a się nie wysłało. Przecież na kopertach i tak będzie stempel z poczty kiedy zostało nadane.
A co do samego konkursu to na przyszłość może będziemy wybierać auta miesiąć wstecz, aby kalendarz był gotowy dużo wcześniej i od początku nowego roku wisiał w naszych domach?
[size=12px]http]

[size=12px]viewtopic.php?f=58&t=61866[/url]
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

[quote=""TOFIK_6n2""]Chciał bym wpłacic kase za kalendarz ale czekam na PW z nr konta i czekam i doczekac sie nie moge [/quote]
W pierwszym poście masz info :)
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
SpoX
Początkujący
Początkujący

Post autor: SpoX »

priorytet idzie max 2dni(czy okres świąteczny czy zwykły) więc raczej ekonomem idzie, na polo lutego się załapiemy :D
Awatar użytkownika
Diego69
Swój
Swój

Post autor: Diego69 »

A ja proponuje zamknac topic, kto chce niech pisze do bruczyka pw, nie ma co sie tu rozpisywac i narzekac jeden na drugiego :)
t
tommy76
Początkujący
Początkujący

Post autor: tommy76 »

[quote=""d4ri0""]A co do samego konkursu to na przyszłość może będziemy wybierać auta miesiąć wstecz, aby kalendarz był gotowy dużo wcześniej[/quote]
W listopadzie wybrać 2 autka i zwycięzców podzielić na listopad i grudzień,a w grudniu robić kalendarze :grin:
Green dragon
Awatar użytkownika
Bruczyk
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: Bruczyk »

Prosze państwa kto chce potwierdzenie prosze o PW.

To nie temat na dyskusje kiedy kalendarze zostaly wyslane i kiedy dojda. ja zapewniam ze wszystkei zostaly wyslane ostatnie szyuki teraz we wtorek i wszystkie potwierdzenia mam na biurku. kto chce to pisac. koniec dyskusji w tym temacie. kto chce jeszcze kalendarz to proszę pisać bo jeszce są
t
tommy76
Początkujący
Początkujący

Post autor: tommy76 »

Kalendarz jest :grin:
Green dragon
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”