[quote=""Walo""]Kultura wymaga żeby się przywitać. Zatem z indiańskim pozdrowieniem Howgh wita się Bartek z Krasnegostawu. Turtam się zagazowanym, srebrnym Polo ciągle wieszającym się na zaspach z racji niskiego zawieszenia. Pozdrawiam forumowiczów.[/quote]
Wkońcu ktoś z lubelskiego, trzeba by się jakoś na ferie na spot umówić
mam na imie Bartek i jestem z Łodzi. Ja póki co jeżdże Audi A4 Avant 2004 i pewnie zbyt prędko się to nie zmieni. Potrzebuje drugiego samochodu w rodzinie i wybór padł na Polo 6R, niestety nie jestem jeszcze pewien co do wersji i silnika. Głównie po to zarejestrowałem się na forum - abyście mi trochę rozjasnili i pomogli, a jak już kupię, pewnie będę bardziej aktywny
Siemanko wszystkim VWmaniakom
Nazywam się Krzysiek, mieszkam w okolicy Przemyśla na Podkarpaciu.
Na forum trafiłem za sprawą Paffcia bo od niego właśnie nabyłem Polóweczkę
W posiadaniu mam jeszcze Golfika mk1 :closedeyes:
Pozdrówka
Witam wszystkich, jestem z nad morza na imię mam Piotrek, mam 26 lat .. od paru miesiecy posiadam polo 1.4 benzyna/gaz 97r. (zaniedbały przez poprzedniego właściciela) Pozdrawiam.
Witam, mam na imię Konrad, od sylwestra dołączyłem do grona PoloManiaków
Taka ciekawostka - moja Polóweczka kazała mi na siebie czekać, flimery miała, od zamówienia do odbioru czekałem pół roku!
Witam, jestem Asia z warszawy.
Właśnie nabyłam Polo Variant ,98 1.6 benzyna 101 kucyków - Mój Jaszczur jest zielony i na razie dokonuje poprawek mechaniczno, elektryczno itp po poprzednim właścicielu.
Zajmuje się uszami - (aparaty słuchowe)
Czesc wszystkim polomaniakom.Obecnie poruszam sie Tiguanem 2.0tsi jak rowniez polo 9N3 1.2 benzyna(auto Zony).Zamowione i mam nadzieje ze w tym roku odbierzemy - Cross 1.2tsi.