[quote=""wojtasllb""]wojtasllb
jak mieliście zamiar dać seryjne rury dolotu ze wszelkimi zwężkami i zakrętami to prościej i estetyczniej było dać wkładkę w seryjną puchę wg. mnie[/quote]
Patrz co napisałam wyżej.
[quote=""Ala""]nie jest to jak jakbym chciała, żeby wyglądało, ale pomału dojdę do ideału [/quote]
Narazie będzie tak, a jak będzie chwila wolnego i ładnej pogody, pojedziemy gti do znajomego, który nam pomierzy wszystko i wyspawa z nierdzewki dolot, tak jak to jest u kondii. Nie zostawię komuś auta na deszczu, żeby stało i mogło bo ja muszę mieć już dolot, poza tym i tak jest już różnica, zasysa go nieźle. Myślę, że wkładka nie dałaby tyle co ten filtr.
[quote=""Kuba""]Dział z zaawansowanymi kurczy się co raz bardziej a nic nowego nie zastępuje tych dobrych projektów.[/quote]
Masz rację. Od kilku lat jest tylko co raz gorzej.
Szkoda tego projektu, bo auto naprawdę jest zacne i mega zadbane. Dobrze aby trafiło całe w dobre ręce, ale o to będzie trudno.
Paweł próbuj za granicą go pogonić, a nie tylko w Polsce.
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
---------------------------------------------------------------- Ślesin 2012, 2013, 2014 II miejsce Turniej Tenisa Stołowego-2013
To tak dodam jeszcze co m.in jest do sprzedania:
- Kompletne koła 4500zł
- Nowy kolektor ta technix 421 600zł
- Ramiona wycieraczek plus pióra całość kupiona w aso 300zł
- Zderzak japan 700zł
- nowa osłona pod silnik z aso 150zł
- Rozporki przód i tył wiechers
- Filtr bmc prawie nówka sztuka 700zł
- Radio kenwood 2 din z Garminem 700zł
- Kompletne wnętrze czarne skóry i boczki w idealnym stanie 1800zł
- Klapa tył gti z klamka w znaczku z 6r 800zł
- Przełącznik świateł 6r
- Roleta tylnej szyby z aso
- Rollbar 700zł
- Gałka Golf limitowana edycja
- Kompletne czarne wnętrze podsufitka słupki słoneczniki i rączki z lupo gti odbiór osobisty i zamiana za serię 500zł
-Lampy tył japan 400zl
- Nakładki na pedały 100zl
Aż mi żal patrzeć że rozprzedajesz na graty coś co z taką pieczołowitością i dbałością o każdą pierdołę było budowane ale wiadomo nikt gotowego znanego auta nie kupi... oby tylko poszła w łapy kogoś kto doceni i nie zmarnuje tak jak 6N ma dobrze u Krzycha. BTW ile za roletę na tył ??