[quote=""julas220""]martwy temat ?[/quote]
i po co takie wpisy. prześledź temat to będziesz wiedział że kolega maciejek robi to raz na jakiś czas jak ma możliwość. ogólnie gdybyś wiedział jak aktualnie trudno sprawdzić VIN czy to w ETOS czy ETKA to byś nie zadawał takiego pytania. Koniec zbędnego OT.
Kolego Bartas 2307 stronka preferuje golfy. mojego modelu nawet nie ma w wykazie. Cała zabawa kończy się na wpisaniu VIN. "Inwalid"
Dzięki poczekam na Kolegę Maciejka.
Śmiem podważyc Twoją wypowiedź. Inaczej skąd bym wiedział o tym,że moja Polóweczka pochodzi z Pampeluny, ma kolor satin silber ? Wpisz na dole w rubrykę, uwierz,że działa
[quote=""Bartas2307""]Śmiem podważyc Twoją wypowiedź. Inaczej skąd bym wiedział o tym,że moja Polóweczka pochodzi z Pampeluny, ma kolor satin silber ? Wpisz na dole w rubrykę, uwierz,że działa[/quote]
zgadzam się z przedmówcą. działa zarówno z polo jak i gofrem.
[quote=""Variant 98""]Kolego Bartas 2307 stronka preferuje golfy. mojego modelu nawet nie ma w wykazie. Cała zabawa kończy się na wpisaniu VIN. "Inwalid"[/quote]
Coś marnie ci poszło:
Vehicle Identification No. WVWZZZ6KZWR528373
Model Designation polo estate
Model POC
Date of production 02.10.1997
Model year 1998
Sales type 6V50N2
Engine code AHU
Transmission code ASD
Axle drive 5S
Interior trim code HU
Roof color P1
Exterior color / Paint Code P1 / 90E
Sorry. Działa, ale gratis tylko data produkcji. Reszta to samo co można znaleźć na wklejce w bagażniku. :beg:
Dzięki czaja tyle samo i dla mnie wyszło - liczyłem na więcej!