Tak dokładnie ten tylko serię 1.0 która była nie 50-6000Hz tylko 50-8000Hz. Golas, same woofery bez zwrotnic czy tweeterów.
Właśnie oglądałem tego u-dimensiona i zastanawiałem się czy pociągnie wzmacniacz i system przód Chyba tak też zrobię i kupie tanie markowe radio USB i porządny wzmacniacz. Czy aby na pewno tak słabe radio zagra pod moim zestawem? Ten który podesłałeś ma tylko 1 RCA
Ostatnio zmieniony 12 sie 2011, 23:14 przez pr0, łącznie zmieniany 1 raz.
powaliło mi sie :banghead: :banghead: po pracy nie mysle wiec nie oplatam juz ale ostatnie slowo sluchaj wrotka chlopak okrutnie dobrze sie zna i jak on cos mowi to znaczy ze jest ok mi doradzil i jestem bardzo zadowolony z audio
Co do radia to wybór w miarę prosty - wychodzi na to, żeby miało 3x RCA i USB i przy obecnym setup'ie będzie OK
Bardziej zastanawiam się co do wzmacniacza. Ten u-DIMENSION jest niezły ale poszukam też innych. Mogli byście jeszcze zasugerować parę wzmacniaczy wartych uwagi do 400-500zł?
no nie kapujesz
z radia wychodzi Tobie 2XRCA na Wzmacniacz (bo wzmacniacz ma 1wejście)
więc albo kupujesz wzmacniacz z 2wejściami żeby wykorzystać pozostałe , albo te chinche do golarki sobie podłączysz co zostaną z radia.
CHciałbym jeszcze zapytać, czy cięzko jest wymienić kable które idą od radia do głosników tych do podszybia? i czy w ogole jest jakis sens? czy przy dobrym radiu i głosnikach będzie tez dobrze grało przy fabrycznych kablach?
z gory dzieki za odpoweidź