:hello:
12h czas start masakra jak mi się nie chce

Byłem jeszcze rano nalać bajury, gadają że niby Shell drogi, ale jak zalałem i poświęciłem punkty to 15gr taniej na litrze wyszło 5,57 za litra

Co do lamp to korcą jak jasna cholera i chyba kupie tylko jak lookałem na auto to będzie też chyba trzeba zrobić coś z bocznymi kierunkami, bo kupa będzie lampy czarne boki białe :doh: Choć pierw muszę pojechać w pon na podnośnik i obadać które łożysko mi wali, bo jak wczoraj zrobiłem te 150km to już wnerwia to i stuka

BTW
Cudowna akcja z rana: przed chwilą do sklepu wjechała laska w obcisłychjeansach z połową strinów na zewnątrz, a u góry tylko stanik :shock: i zaczyna do mnie gadać połowa po czesku połowa po polsku gdzie ja kupie baterie do telefona pane :rotfl: była czegoś tak naćpane, że jej oczy to praktycznie same czarne źrenice :doh: Tłumaczę jej, że tu nigdzie nie kupi bo w sobotę serwisy tu pozamykane i mówie by wsiadła w tramwaj czy skm 2 przystanki do saturna do galerii bałtyckiej to ta że nie jedzie bo ona nie ma paszportu i policja ją złapie :rotfl: :rotfl: :rotfl: ciekawe co mnie jeszcze dziś czeka :crazy: