jako, że przedstawiłem się już w odpowiednim dziale, tutaj chciałem napisać nieco o moim autku

Polo 9n 1.9 TDI
-niby 101 KM, ale poprzedni właściciel nawet nie wiedział, że ma w tym aucie zamontowany chip, co wyszło na jaw przy mojej pierwszej wizycie w warsztacie. Na hamowni nie byłem, ale myslę, że ok. 120-130KM powinno pod maską być

-koła 205/40/17 na felgach BBS 25 Jahre Edition (niestety teraz mam ochydne zimówki na felgach 15)
-el. szyby
-el. lusterka (podgrzewane)
-radio Blaupunkt Vancouver
-welurowa tapicerka
-kolor grafit metalik
-pod siedzeniami idą całe metry kabli do głośników, których niestety 1. właściciel nie zostawił w spadku :/, jedyne co po nich zostało to właśnie owe kable, dziura na tubę w półce w bagażniku oraz dziury na tylnych słupkach.
Przydałoby sie trochę zdjęć, których niestety nie mam zbyt wiele, ale postaram się z czasem nadrobić to niedopatrzenie

Aktualny wygląd:

A tu jeszcze z czasów "aukcyjnych", gdzie można zobaczyć jak wygląda latem

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=772278118
W niedługim czasie (najprawdopodobniej na wiosnę) przewiduję następujące zmiany

-z pewnością gleba, chociaż liczę na jakieś podpowiedzi z Waszej strony jak duża by miała ona być i czy decydować się na gwint (jedyne na co mnie stać to MTS Technik) czy też wybrać same sprężyny np. Weitec
-nowy grill (najprawdopodobniej czarny lub chromowany)
-światła przód soczewkowe z czarnym wypełnieniem
-jak dobrze pójdzie i pieniędzy starczy, to również swap tylnych z 9n3

P.S. Kto był tak uprzejmy i zostawił mi forumową ulotkę na szybie na parkingu pod WPiA UŚ w Katowicach?

To tyle póki co

Pozdrawiam!