dla ułatwienia jest to puszka wielkości mniej-więcej puszki po napoju przynajmniej na monowtrysku. Ja kupując w Norauto według katalogu kupiłem taki mały. Jak się później okazało był do wersji z gaźnikiem
Uciekam od filtrów tej marki, powietrza jeszcze przełknę ale po ostatnim zakupie filtra paliwa stwierdzam, że jestem rozczarowany tą marką. Filtr cały zardzewiał po jednej zimie. Ba, wygląda gorzej od poprzedniego który był zamontowany 4 lata nota bene nie ma na nim ani grama rdzy. Zakupiłem więc kolejny innej marki w aluminiowej obudowie za 32 zł. Filtron ostatnio zupełnie jakość zatracił, albo ja trafiam na felerne filtry... np. oleju mi podcieka a mocniej już nie dokręcę i człowiek tak śmiga do następnej wymiany. Dołóż te 10-15 zł i kup coś lepszego, co roku tego filtru się nie wymienia a komfort psychiczny też wskazany. Pozdrawiam.
[quote=""bujan_""][quote=""tomaloski""]Dołóż te 10-15 zł i kup coś lepszego, co roku tego filtru się nie wymienia a komfort psychiczny też wskazany. Pozdrawiam.[/quote]
nie zgadzam sie. ja wymieniam przynajmniej 2 razy w roku ; ) zalezy od tego jakie paliwo tankujesz i jakie robisz przebiegi ; ) Pozdro.[/quote]
ciekawe tylko po co tak czesto wymieniac...... w mojej polówce wymieniłem rok temu.. orginalnie fabrycznie zamontowany filtr.. polo miało 240 tyś km i 15 lat....