Potrzebuje nowy termostat i króciec. Termostat będzie firmy WAHLER a króciec - nie wiem <!-- s:( -->:(<!-- s:( -->
Nie chce mi się bawić w allegro, wolałbym jechać do inter carsu i kupić od ręki z tym, że Pan na sprzedaży nie wiedział co to jest "króciec termostatu" oraz jaki termostat będzie pasował do mojego polo <!-- s:banghead: -->:banghead:<!-- s:banghead: -->
Model polówki to 6n, 1998 r. pojemność 1.4 silnik APQ
Podacie mi numery katalogowe termostatu i króćca?
Dzięki <!-- s;) -->;)<!-- s;) -->
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2016, 15:44 przez Mazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki ale chodzi mi o ten mostek który trzyma wałek rozrządu - chce go wymienić... Ktoś ma na sprzedaż owy mostek lub wie jak się on fachowo nazywa oraz jaki ma nr. katalogowy?
Obawiam się, że tego elementu nie kupisz, ponieważ prawdopodobnie jest on obrabiany razem z głowicą. Być może moje przypuszczenia są nieuzasadmione, ale w ten sposób jest wiele elementów obrabianych, np. korbowód i stopka z innego nie będzie pasować.
Tzn. że z innego auta nie będzie pasował mostek z innego auta? Tam są 2 płaszczyzny na spodzie mostka i półkole wyprofilowane pod wałek rozrządu - co to za filozofia żeby nie miało pasować? :beee:
Zazdroszczę... Mój element jest do wymiany Dzwoniłem do mechanika - na wtorek podstawiam auto... Ogólnie auto jest na sprzedaż - 7300 zł jeśli ktoś zdecyduje się przed naprawą (szybko kasa potrzebna) lub 8500 od wtorku - po naprawie...