małopolskie ul Topolowa Miechów

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
tomek_tf
Newbie
Newbie

małopolskie ul Topolowa Miechów

Post autor: tomek_tf »

Nowy zakład powstały z dawnych pracowników serwisu FIATA. Panie i Panowie odradzam ten zakład i jakiekolwiek wymiany w tym niby porządnym zakładzie. Zostawiłem im samochoód do wymiany było lewe przednie łozysko w kole panowie wymienili łozysko ale poprzestawiali zbierznosc tak ze przy minimalnym skrcie kierownicą gumy az piszczały nazeczona pojechała do fryzjera i autko wyladowało w rowie dobrze ze nic sie nie stało. O przestawionej zbierzności wogule nie zostałem poinformowany. Auto odebrałem niby sprawne po nastepnej wizycie stwierdzili ze tak jest w vw polo i golfie i ze odpłatnie moga ustawic zbierzność. Podziekowałem widac ze chłopaką robic sie nie chce i byle tylko zarobic po załozeniu łozyska powinni sprawdzic jak auto sie zachowuje niestety tylko kasa ich interesowała odradzam ten zakład
....W KOŃCU ODWIEDZI NAS WŁADEK JAGIEŁŁO I BEDZIE TEGO PEŁNO.
moje polo]http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=29&t=15572[/url]
j
jordanio
Newbie
Newbie

Post autor: jordanio »

Ja również miałem nieprzyjemność korzystać z tego "serwisu" najpierw panowie Lenie-Mechanicy próbowali mi naprawić hamulce, po kilku nieudanych próbach i niepotrzebnie wymienionych częściach zdenerwowałem się i pojechałem do innego zakładu, okazało się ze wystarczy rozebrać zaciski i wyjąć niepotrzebną dodatkową uszczelkę.... dałem im mimo to jeszcze jedną szansę w momencie gdy spadła mi guma z przegubu, podjechałem do warsztatu aby mi wymienili cały zestaw ( guma, smar i opaski) Oni jednak stwierdzili że guma jest w porządku i wystarczy dać nową opaskę, mimo moich rad nie wyczyścili przegubu z piasku, stwierdzili że " da się smaru i będzie dobrze..." i tak po tygodniu od ich "naprawy" spadła mi spowrotem opaska ponieważ nawalili za dużo smaru, a parę dni później zorientowałem się dopiero gdy przegub mi już zaczął strzelać....:( NIE POLECAM, Ci fiatowscy panowie może i na fiatach się znają, może i w innych autach olej zmienią ale nic pozatym, po pierwsze nie chce im się postarać a po drugie mają bardzo pobieżną wiedzę o samochodach...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Odradzam”