Od 2:30 ekipa z Poznania jest już w drodze na zlot. Nie obyło się bez pierwszych wpadek - dragonce padła elektryka szyb, a maziunii przestały działać wycieraczki - hard core biorąc pod uwagę to, że sieka deszczem i nic nie widać...
Pozdrawiamy ciepło wszystkich Zlotowiczów, a szczególnie ekipę ze Śląska, której pewnie około 100 km do celu pozostało...
P.S. To pisałam ja - maziunia
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy Wyróżnienie] Derby na PJ
[img]http://
Daliśmy radę - wystarczyła wymiana bezpiecznika.
Od rana już na miejscu - powoli witamy się z nowo przybyłymi.
Jak potoczą się nasze losy będziemy relacjonować na bierząco. Póki co... zbieramy siły na wieczorną imprezę
dajcie jakieś foty może mi sie humor poprawi, ja miałem dziś jechać i zostać z Wami do jutra ale w tym cholernym aucie po raz drugi zaczyna chrobotać skrzynia :butcher:
pogodę przynajmniej macie? bo na Śląsku słoneczko cały dzień, wczoraj minimalne załamanie pogody, ale tylko trochę deszczu no i oczywiście też czekam na jakąś relację
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.
Witam, ja niestety z przyczyn osobistych dzisiaj z rana musialem opuscic Kozienice ale pierwsze dwa dni dobrze wspominam, Pozdro dla wszystkich uczestnikow i mam nadzieje ze do zobaczenia za rok.
[quote=""bartek_tychy""]Witam, ja niestety z przyczyn osobistych dzisiaj z rana musialem opuscic Kozienice ale pierwsze dwa dni dobrze wspominam, Pozdro dla wszystkich uczestnikow i mam nadzieje ze do zobaczenia za rok.[/quote]
Zdaje się, ze widziałem cie 40 minut temu parkującego blisko poczty głównej
[quote=""turzol""][quote=""bartek_tychy""]Witam, ja niestety z przyczyn osobistych dzisiaj z rana musialem opuscic Kozienice ale pierwsze dwa dni dobrze wspominam, Pozdro dla wszystkich uczestnikow i mam nadzieje ze do zobaczenia za rok.[/quote]
Zdaje się, ze widziałem cie 40 minut temu parkującego blisko poczty głównej[/quote]
Dokladnie wyjechalem z Kozienic o 9 rano w Tychach bylem chwile po 13, a ja Ciebie znow nie widzialem ;] jak ty to robisz ze Cie nie widac ;]
[quote=""bartek_tychy"
Dokladnie wyjechalem z Kozienic o 9 rano w tychach bylem chwile po 13, a ja Ciebie znow nie widzialem ;"] jak ty to robisz ze Cie nie widac ;]