założyłem dziś pierścienie centrujące do felg i objaw nie ustąpił dalej dudni :banghead: pozostało chyba tylko pojechać do mechanika na podnośnik i sprawdzić czy to jest to cholerne łożysko, bo już innych koncepcji nie mam

ziembat: tarcze chyba nie z doświadczeń moich to wiem że biją jak są już dobite podczas hamowania ma prawo wtedy trząść jak są pokrzywione innej opcji nie przerabiałem, chyba że klocki nie odbijają i cały czas trze podczas jazdy

a żeby była to wina przegubów czy skrzyni to nie słyszałem takich wersji jeszcze od nikogo....
Byłem dziś u mechanika wziął samochód na podnośnik i ewidentnie łożysko w kole, tylko dziwna sprawa bo czułem to walenie od prawej strony a przednie lewe łożysko jest rozwalone, dodatkowo koleś zasiał we mnie zonka i mam kolejne zmartwienie bo potoczył na luzie kołami i twierdził że słyszy jakieś dziwne dźwięki stukanie ze skrzyni biegów

gdzie ja ok 1,5 miecha temu zmieniałem całą skrzynię :banghead: nie wiem nie wydaję mi się żeby było coś ze skrzynią biegów bo podczas jazdy nic z niej nie stuka biegi chodzą ok jest o niebo lepiej niż ta stara co miałem, ale jak widać z mechanikami jak z lekarzami co inny to ma inną teorię i weź tu bądź człowieku kur%$!@wa mądry i pisz wiersze, chociaż na logikę no cholera jasna nie wydaje mi się żeby od skrzyni biegów biły koła chociaż nie wiem może jestem głupi i się nie znam

a co wy sądzicie o tym wszystkim ??