[quote=""Zoodix""]hahaha jakie brzydkie ;( pozatym napedzane pradem chcesz leciec w trase skonczy sie sie prad i co? a tak benzynki zalejesz i heja[/quote]te auto na pewno nie zostało skonstruowane z myślą o jeździe w trasę, bo to fizycznie nie możliwe, ile takie coś może mieć zasięgu na jednym ładowaniu? 50km?
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.
a skuter ile kosztuje? porównywalnie, a w końcu coś ruszyło w Polsce, widział ktoś prototypy smarta?a no właśnie, inżynierów mamy, jeszcze projektantów i ok będzie;)
Fajnie, ze polski sprzet i ze Romet daje sobie rade (bo przeciez mial chwile wielkiej slabosci), ale jezeli chodzi o wyglad to Tata Nano przy tym to mistrz dizajnu samochodowego.
brzydkie to jest fakt tak samo jak ten trójkołowy polski wynalazek na prąd, ogólnie to fajnie, że takie coś powstaje i jest to coś wyjątkowego w czasach gdy nasz kraj produkuje tak mało własnego towaru,
Ale ogólnie na plus, poza tym że kształty ma koreańsko tajlandzko kazachtańskie i wygląda jak kibel.
Ja słyszałem ze bedą 2 rodzaje Jeden dla Polski "ubogi" i jeden na eksport "bogaty" Ale wazne ze z POLSKI jestem ciekaw czy sobie zrobią klub Tiuning bedzie wyglądał tak ze dadza nowe bateryjki:P a pozatym to takie auto fajne bo jezdzi sie za free ;P