[quote=""wesol""]Drugiego to nie rozumiem jak ma to niby dzialac?[/quote]
Cyfrowa poziomica. Stajesz na płaskim, ustawiasz światła panelem dołączonym do zestawu tak żeby świeciły prawidłowo. Potem wszystkie odchylenia od poziomu sa wyrównywane silniczkami.
[quote=""bartek885""]diagnosta powiedział[/quote]
Tata a Marcin powiedział... jeśli diagnosta nie wie jak czytać oznaczenia lamp to nie powinien pracować na stacji diagnostycznej. Jeśli masz wybitą homologację na żarówkę H7 to nie możesz w jej miejsce wsadzić żarnika D2S (inna sprawa, że się tam się nie zmieści bez chińskiej przejściówki)!
Dwa autentyki:
Niemcy. Policja zatrzymuje 6N2 na autostradzie i zabiera dowód. Za co? Za xeny, spryskiwacze i samopoziomowanie. Powód? Policjant mówi, że tego nie było w oryginale bo tylko wersja GTI to miała
Polska.
Bubu wyjeżdza 6N2 GTI ode mnie z osiedla i Policja chce mu zabrać dowód za xenony. Wypowiedź policjanta: "Panie ja się nie znam na tych znaczkach na lampach co mi pan tu pokazuje, xenony powinny się poruszać przy uruchamianiu jak jest samopoziomowanie!"
Więc podsumowując. W Polsce powinno się mieć: lampy z homologacją na żarnik, samopoziomowanie, spryskiwacze wysokoćiśnieniowe a to czy Ci zabiorą dowód to zależy od poziomu wiedzy policjanta lub diagnosty i czy żony im zrobiły dobre kanapki do pracy
Były plany żeby stacja diagnostyczna sprawdzała z jakim wyposażeniem auto wyjechało z fabryki wtedy będą dopiero cyrki

It\'s like a death in the family.
W klubie od 22.03.2005.