Panowie pasuje mi odswiezyc swoja Polóweczke i zakupic jakies pokrowce tylko problem pojawia sie gdzie je kupic???
Na allegro szukałem i nie moge znaleźć i gdzie wogole jakies czesci np białe zegary znaleźć do swojej poloweczki?
Mam VW POLO 86C2F wersja Fox kombi
Kolego na allegro widzialem czasem pokrowce a części to u nas na forum http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewforum.php?f=6
A skąd dokładnie jesteś jeśli świętokrzyskie to mam tu firmę która wyszyje ci pokrowiec na miarę do Polo za 200 zł komplety przód tył i zagłówki
Probowales prania foteli?
A co do pokrowców, to polecam znalezc zaklad gdzie szyją pod wymiar pokrowce na fotele. Bo uniwersalne czy pseudo dopasowane z allegro, przy wychodzeniu z samochodu, beda "szły" za Tobą.
Kosztowo 100-150 zł w zależności czy zwykłe czy pseudokubełki. Jakos tak prezentowały się ceny w zakladzie w ktorym kiedys sie pytalem.
Znajomy zamawial do Mazdy MX3 i zadowolony jest do dzis z robionych na wymiar pokrowców. Ze 2 lata juz je ma, jesli sie nie mylę.
Ale to i tak kolego bedziesz mial daleko do mnie miedzy Sandomierzem a Ostrowcem Świetokrzyskim jest dobra firma ale to za daleko od ciebie bedzie ale w KRK tez sa na pewno firmy szyjące pokrowce poszukaj u wujka Google