W tym temacie możecie pytać o orientacyjne koszty wszelakich napraw bądź usług związanych z waszym autem: przyciemnianie szyb, wulkanizacja, CA, itp.
Proszę krótko i zwięźle pisać co macie do zrobienia, nie rozczulać się za bardzo nad szczegółami nie istotnymi w tym temacie.
Osoby, które będą odpowiadały także proszę o treściwe odpowiedzi, gdzie, ile i dlaczego.
Jeśli chcecie polecić lub odradzić poszczególne warsztaty, fachowców to od tego są odpowiednie działy.
Posty nie na temat będą usuwane, bez zbędnych tłumaczeń.
Jaki jest koszt wymiany oleju w ASO? Mam książkę serwisową (auto zakupione w Zabrzu i tam serwisowane od nowości przez pierwszego właściciela) więc może warto ją kontynuować?
witam mam pytanie dotyczące świec do polo 6n2 z silnikiem 1.4 mpi z 2000 r i kabli wysokiego napięcia również. ile moga kosztowac. z góry dzieki pozdrawiam
Panowie ile kosztuje mniej wiecej zrobienie blachy w samochodzie? Chodzi mi oczywiscie o ruda.. Placi sie od elemntu czy jak to wyglada? Jestem z pod Wawy jakby co
sebsom a konkretniej jakie i ile elementów? Jak wymienialne (drzwi, błotnik, maska, klapa itp.) to radzę lepiej poszukać całych w kolorze. Dlaczego? Od samego malowania jednego elementu lakiernik w dużym mieście bierze między 250-300zł. A np. za błotnik w kolorze w dobrym stanie bez rudej dasz 150 zł.