Havocki

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
havocki
Newbie
Newbie
Kontakt:

Havocki

Post autor: havocki »

Co zmienione:
- zderzaki przod, tyl
- progi
- listy progowe alu. z grawerem
- swiatal przod angel eye
- swiatla tyl gaylook ;P
- kierunki crystal clear
- gazniki dellorto dhla40 twin ( zdemontowane, do sprzedania )
- felgi alu. 16" borbet ( do sprzedania )
- siedzienia sportowe skorzane przod i tyl
- przyciemnianie szyby
- alu. rugielki do drzwi
- alarm
- niebieski noeon subtelnie oswietlajacy kratke z przodu i z tylu w zderzakach (obecnie brak przelacznika)
- naglosnienie voicekraft

http://picasaweb.google.com/www.havok.pl/Polo
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

witam ;)

niestety szkoda mi twoich pieniędzy wydanych na maskę, progi( jak coś to mogły być lekko poszerzające auto a nie skręcane), wycięcia w błotnikach? aż taką moc masz?:) kolorek fajny, odnowiony świeci się jak psu ;) na plus, przód lampy na minus przez tę czarną gumę jako uszczelkę na kierunkach to mnie odtrąca od tych lamp, zastanawiałem się nad nimi,
zderzaki jak kto lubi :) felgi ładne;) obniżyć przynajmniej na springach bo bude masz już zrobioną wg. siebie a wysoko jak w serii :) powodzenia i zapraszam do pooglądania różnych autek na forum ;) może Cię natchną na jakieś zmiany;)
Awatar użytkownika
havocki
Newbie
Newbie
Kontakt:

Wlot z boku byl pod stozek a nastepnie przyszly gazniki no i wlot pozostal :) co do reszty juz nic kombinuje bo i tak za 8miesiecy bedzie na sprzedaz teraz niech sobie jezdzi poki moze, wlot na masce musial byc dla gaznikow zeby powietrza dostaly :)
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

aa to już rozwiałeś me obawy co do zmian maski i błotnika;) ale o springach możesz pomyśleć ;)
Awatar użytkownika
havocki
Newbie
Newbie
Kontakt:

O wlasnie a jakie felgi jestescie mi w stanie polecic zamiast tych borbetow ktore mam aktualnie na zprzedaz mysle o jakis 15stce ale nie zadne bbsy tylko cos z ukladu gwiazdy
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

Jaki tam jest silnik? I jakie gazniki :shock: ?
[quote=""havocki""]- niebieski noeon subtelnie oswietlajacy kratke z przodu i z tylu w zderzakach[/quote]
[quote=""havocki""]- swiatla tyl gaylook[/quote]
[quote=""havocki""]- zderzaki przod, tyl
- progi
- listy progowe alu. z grawerem[/quote]
Jeszcze ta maska...
Jesli mam byc szczery, gdyby ktos kazal mi wskazac najbardziej skrzywdzone 6N na forum, nie zawahalbym sie, zeby wysunac palec w kierynku tego zielonego biedaczyska...
Awatar użytkownika
havocki
Newbie
Newbie
Kontakt:

Naszczescie nie kazdemu musi sie podobac, tylne lampy mialy isc do wymiany na ledy ale niedlugo bedzie caly na sprzedaz tak wiec odpuscilem sobie, silnik jest 1.6 i przerobka (byla) na dwa gazniki lezace DELLORTO DHLA40 TWIN, niewiem co masz do alu. listewek progowych jest to bardzo uzyteczna i zarazem ladny element ktorego nawet na fotkach raczej nie widac :)
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

Za gaźniki :bow: Silnik masz AEA czy AEE? Możesz co więcej opisać odnośnie przeróbki, jak to jest sterowane itp.? No i jeżeli gaźniki i flansze pod nie masz dalej do sprzedania to za ile?
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
kjub
Początkujący
Początkujący

Post autor: kjub »

tragedia :rotfl:
Awatar użytkownika
Kruszon
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: Kruszon »

maska nawet fajna ale fajniejsza by była jakby pomagała chłodzić jakieś 1.8 T albo 2.0
przód zderzak też nie tragiczny. ale reszta.... zmiana tylnych lamp, wywalenie progów i lusterek, zmiana felgi i dobra gleba by sporo dały dla autka. aha i ten neon...
Awatar użytkownika
havocki
Newbie
Newbie
Kontakt:

[quote=""kjub""]tragedia :rotfl:[/quote] i? wsadzilem naprawde cale swoje serce w ten samochod, b.duzo czasu i ogolnie duzo mnie to kosztowalo ale efekt jest taki jakiego oczekiwalem jedynie felgi musze zmienic na 15stki bo 16stki jednak za duze. Miala byc robiona jeszcze klapa bagaznika na gladko z wbita rejestracja ale czasu zabraklo ehh zycie :/ tuning to tuning nie lubie miec tego co maja wszyscy fura seria+bbs'y i gleba i co mi po tym? jak szalec to na calego XD wiem ze nie kazdemu sie to podoba i ze mozna bylo zmienic to czy to, ze kasa na marne...ale ja czuje pelna satysfakcje bo wiem ze drugiego takiego polo nie ma ;) i nie sadze ze jest tragiczne jest poprostu 'szalone polo' i tyle :P sportish i wsio brrrrum brrrum
Awatar użytkownika
talka06
Początkujący
Początkujący

Post autor: talka06 »

he dobrze im pojechałeś :) tak samo ja sądze i powiem Ci że podoba mi się twój projekt :) tak samo o moim aucie mówili :) tu tragedia to tez itd bo jest taka grupka klubowiczów którzy tak jak powiedziałes fura seria+bbs'y i gleba i co mi po tym? bo oni myśla ze tylko tak ma byc auto nie tylko na tym stylizacja polega! krytykuja każdego a to to sie nie podoba a to to zmien a to i sr..am..to

po prostu nie każdy musi lubiec to co inni i za takiego się uważać własnie TUNING polega na inności i duzo jest ludzi kochających to i nie wszyscy muszą to od razu krytykować, czasami lepiej wziąść nic nie pisac niz robic smietnik glupimi tekstami np: tragedia myślicie ze kazdy bedzie mial auto w dół szerokie zderzaki jakies fele z rantem i niskie opony do tego lapmy przednie ringi jakies i tylne diodowe listwy out i to jest ich cała filozofia! ludzie wyluzujcie troche
świat polega na inności ale wszystko jest dla ludzi i trzeba to docenic! docenić wkład pracy pieniędzy i zabitego czasu

z wyrazami szacunku talka66 :)
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

[quote=""talka06""]
po prostu nie każdy musi lubiec to co inni i za takiego się uważać własnie TUNING polega na inności i duzo jest ludzi kochających to i nie wszyscy muszą to od razu krytykować, czasami lepiej wziąść nic nie pisac niz robic smietnik glupimi tekstami np: tragedia myślicie ze kazdy bedzie mial auto w dół szerokie zderzaki jakies fele z rantem i niskie opony do tego lapmy przednie ringi jakies i tylne diodowe listwy out i to jest ich cała filozofia! ludzie wyluzujcie troche
świat polega na inności ale wszystko jest dla ludzi i trzeba to docenic! docenić wkład pracy pieniędzy i zabitego czasu
[/quote]

Mylisz 2 pojęcia Tuning a wiejski tuning. To, że ktoś robi z auta klaunowóz obwieszając go neonami, zderzakami z laminatu i siatexem podlega pod to drugie pojęcie. Sa pewne granice między stylingiem a robieniem z auta choinki tylko nie każdy potrafi sprawnie poruszać się w tych granicach
Awatar użytkownika
talka06
Początkujący
Początkujący

Post autor: talka06 »

no tutaj sie z Tobą zgodze :) ale powiedz mi jedno to czyli dlaczego na allegro tyle jest aukcji z neonami itd?? nie jestem tego zwolennikiem lae sam sobie odpowiedz na to pytanie :)
Awatar użytkownika
Olo
Wielebny

Post autor: Olo »

[quote=""talka06""]ale powiedz mi jedno to czyli dlaczego na allegro tyle jest aukcji z neonami itd?? [/quote]

Jaka mentalność i potrzeby wielbicieli agrotuningu, takie aukcje ;)
It\'s like a death in the family.

W klubie od 22.03.2005.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”