Cześć wszystkim .
Jestem z łodzi mam wiele pomysłów i sam jestem posiadaczem Polo 6n. Pewnie jeździ wiele osób po moim mieście podobnymi furkami, i uważam że można było by zacząć organizować też takie spotkania jak w innych miastach u nas w łódce.
Chętne osoby proszę o koment.
Pozdrawiam i czekam na waszą opinie.
Nie bójmy się używać klaksonu , na kierowców którzy stwarzają zagrożenie w ruchu
No ja jestem z Pabianic ale we dwojke to nie zdzialamy za duzo....zapraszam do Pabianic w środe wieczorem co tydzien sa takie pabianickie spoty i nie tylko vw polo. Środa po 19 tzw. strzelnica...... park przy wylocie na łask
pogodny94 - widze ze szukasz znajomosci klubowych z zamknietymi oczami - od 4 lat spotykaja sie tam od czasu do czasu ludzie z polowkami - szkoda ze wczesniej nie zauwazyles - jest wlepa na tylnej klapie, auto dosc czesto bralo udzial w zrecznosciowkach (jeszcze jak takowe byly) i auto w pabianickim swiecie jest znane
malo wazne - szukaj dalej - a najlepiej tak jak kamien pisze - podjedz pod hale w czwartek :vinsent: a Grupa Łódź chetnie przyjmie
Widzę ją kiedy oczy zamykam, słyszę ją kiedy cisza trwa, bo to jest taka moja muzyka, co im ciszej tym ładniej mi gra Ślesin\'07 I CA-SQ, II dB
Kozienice\'10 III BestPolo
Ślesin\'11 IV BestPolo
Ślesin\'12 out
Ślesin\'13 III BestPolo
Ślesin\'14 II BestPolo
Ślesin\'15 I
Przepraszam was że dopiero teraz odpisuję ... uczelnia ... i wyjazdy z pracy :/
Pod halą w łodzi bywałem. Ale tam jest jeden chłopak polówką i to nie należący do Polo Clubu ....
A w Pabianicach dokładnie gdzie to jest ? ... Pozdrawiam
Nie bójmy się używać klaksonu , na kierowców którzy stwarzają zagrożenie w ruchu
[quote=""pogodny94""]No ja jestem z Pabianic ale we dwojke to nie zdzialamy za duzo....zapraszam do Pabianic w środe wieczorem co tydzien sa takie pabianickie spoty i nie tylko vw polo. Środa po 19 tzw. strzelnica...... park przy wylocie na łask[/quote]
a to w srode to nie czasem bmw sie zjerzdzają.. ja bylem 2 razy i same bemki były...
Tak patrze jakies pobliske miasta do 100 km odemnie czy robia spoty i widze ze jest Łódż. Jak by sie cos działo to jestem chetny zawitac na jakis spot do was chlopaki