Czesio doszy lampy tyl

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
czesio
Raczkujący
Raczkujący

Czesio doszy lampy tyl

Post autor: czesio »

Witam was serdecznie . Zaprezentuje teraz moje autko na razie nie mam dużo,ale zawsze coś
Na początku standard
Autko--polo 6n
poj--1,0
rok--98r
oponki--13 cali szerokość 4,5 cala na stalówkach
grill ze znaczkiem

Po malej modyfikacji na dzień dzisiejszy jest:

Wypolerowana pokrywa :
Obrazek

Obrazek

grill bez znaczka
Obrazek

felgi 13 cali ale już 6cali szerokie
Obrazek

oczywiście polerka musi być
Obrazek

efekt widoczny na bloku
Obrazek

wydech mugena sportowy
Obrazek

ala carbon w środku
Obrazek

autko w całej okazałości
Obrazek

no i doszły lampki przyciemnione
Obrazek
Ostatnio zmieniony 15 maja 2009, 18:42 przez czesio, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Bufur
Początkujący
Początkujący

Post autor: Bufur »

Dobra polerka ;)
ładnie Ci wyszedł ten carbon na nawiewie ;) . Każdy tylko .... gleba i gleba ;)
pozdrawiam !
Awatar użytkownika
alienek
Swój
Swój
Kontakt:

Post autor: alienek »

fajny kolorek :grin: i polerka :) .. samo "skarobowienie" wyglada OK (wykonanie) ..ale calkowicie nie pasuje :blind: .. to czekamy na glebe :blush2:
Obrazek
=> KarawaN <= D-Lader <!-- s] I jest Fajnie !!
[url=http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... =2929//url]info o wersjach i wy
Awatar użytkownika
waglik
Konkretnie zainteresowany

Post autor: waglik »

Fajne foty ale duuże albo mi komp sam zwiększał ;) Mam pytanie możesz na PRV napisać ale za grill dałeś ?? Bo ja mam ze znaczkiem i jest pęknięty nie widać tego ale jak ktoś blisko bardzo podejdzie to widać.
C
Ciapek01
Kontakt:

Post autor: Ciapek01 »

powiedz mi jakiego masz tego mugena? tego mini czy tego wiekszego z silent'cerem?? u mnie lezy w pokoju mini mugen WM ale bez silent'cera z poprzedniego autka (pug 106) i boje sie zakladac do polowki bo moze byc glosno :/ jak moglbys wrzucic jakis filmik jak chodzi ci ten tlumiczek bylbym wdzieczny :)
Plawniowice09 / Klucze09 / Rajcza09 / Klucze10 / Kozienice10 / Pławniowice10 / Ślesin11 / Ślesin12 / Ślesin13 / ...

było: Polo 1.7 SDI AKU - http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 29&t=16028
jest: Golf IV Variant 1.9 TDI AHF
Awatar użytkownika
gregorib
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: gregorib »

Ja też miałem mugena WM Sport średnica 100mm i powiem, że buczało w zakresach obrotów 1-2 tys. i 3-4 tys. a 2-3 i pow 4 było cicho, a co do głośności to jak silnik był zimny to lajcik ale jak się rozgrzał i jechałem tak na 3,5 tys. obrotów przez dłuższy czas to pasażerowie zaczęli wymiękać :D Ale do wszystkiego można się przyzwyczaić :) Za tojak się założyło silencer to prawie jak seria było cichutko :D
Nie ważne czy wygrasz o metr czy o kilometr...wygrana jest wygraną
Awatar użytkownika
czesio
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""waglik""]Fajne foty ale duuże albo mi komp sam zwiększał ;) Mam pytanie możesz na PRV napisać ale za grill dałeś ?? Bo ja mam ze znaczkiem i jest pęknięty nie widać tego ale jak ktoś blisko bardzo podejdzie to widać.[/quote]
YYYYYYYYYYY sam jeszcze nie wiem o co chodzi ale jak klikniesz w to doże to się zmniejszy ;)
Awatar użytkownika
czesio
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""Ciapek01""]powiedz mi jakiego masz tego mugena? tego mini czy tego wiekszego z silent'cerem?? u mnie lezy w pokoju mini mugen WM ale bez silent'cera z poprzedniego autka (pug 106) i boje sie zakladac do polowki bo moze byc glosno :/ jak moglbys wrzucic jakis filmik jak chodzi ci ten tlumiczek bylbym wdzieczny :)[/quote]
no rzecz jasna ze tego dużego z silent'cerem ale łomot to ma także jak już to brać tego z wyciszeniem ale ja na przykład jeżdżę już cztery miesiące i to kolo glin i nic lajcik ale wożę go zawsze w bagażniku na wszelki wypadek decyzja należny do ciebie postaram się nagrać jak nagram to wrzucę
Awatar użytkownika
aniula24
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: aniula24 »

Nio ladna Pola,dobra podstawa do dalszych modyfikacji.Felga ciekawa,prezentuje sie elegancka z ta polerka :-D ala carbon fajna rzecz,ale chyba do Poli nie pasuje,sama sie nad tym zastanawialam,bo tak mam w drugim autku i ciagle nie wiem czy to pasuje czy nie ;) ale najwazniejsze ze wlascicielowi sie podoba :) pozdrwiam
Awatar użytkownika
czesio
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""Ciapek01""]powiedz mi jakiego masz tego mugena? tego mini czy tego wiekszego z silent'cerem?? u mnie lezy w pokoju mini mugen WM ale bez silent'cera z poprzedniego autka (pug 106) i boje sie zakladac do polowki bo moze byc glosno :/ jak moglbys wrzucic jakis filmik jak chodzi ci ten tlumiczek bylbym wdzieczny :)[/quote]

majne wydech :
http://polo.1.0.muggen.patrz.pl

jak wrażenie
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

Wtrące swoje 3gr
Słabe felgi, jak szedłeś w 13-ki to mogłes dać mega szerokie i posadzić go na ziemie .
Polerka słaba, efekt mgły - na pewno da się zrobić na lustro , tylko zapewne nie użyłeś dobrych środków do polerki albo źle dobrane papiery wodne

Mugen i carbon - za dużo need4speeda, totalnie nei pasuje do 6N
Awatar użytkownika
czesio
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""turzol""]Wtrące swoje 3gr
Słabe felgi, jak szedłeś w 13-ki to mogłes dać mega szerokie i posadzić go na ziemie .
Polerka słaba, efekt mgły - na pewno da się zrobić na lustro , tylko zapewne nie użyłeś dobrych środków do polerki albo źle dobrane papiery wodne

Mugen i carbon - za dużo need4speeda, totalnie nei pasuje do 6N[/quote]
Słabe Fele masz kasę to mi kup lepsze ja mam jeszcze żonę na utrzymaniu
C
Cyprys
Początkujący
Początkujący

Post autor: Cyprys »

[quote=""czesio""][quote=""turzol""]Wtrące swoje 3gr

Słabe Fele masz kasę to mi kup lepsze ja mam jeszcze żonę na utrzymaniu[/quote]

i cóż się tak unosisz od razu na allegro mozna za 600zł znaleźć ładne felgi 15" w które włożysz troche serca i bedą ładnie wyglądac, na przykład
http://moto.allegro.pl/item619784659_or ... obacz.html
polerka, zmiana rozstawu gumki 185/45 i git
wystarczy poszperac a nie rzucać sie
Awatar użytkownika
czesio
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""Cyprys""][quote=""czesio""][quote=""turzol""]Wtrące swoje 3gr

Słabe Fele masz kasę to mi kup lepsze ja mam jeszcze żonę na utrzymaniu[/quote]

i cóż się tak unosisz od razu na allegro mozna za 600zł znaleźć ładne felgi 15" w które włożysz troche serca i bedą ładnie wyglądac, na przykład
http://moto.allegro.pl/item619784659_or ... obacz.html
polerka, zmiana rozstawu gumki 185/45 i git
wystarczy poszperac a nie rzucać sie[/quote]
Przepraszam ze to tak za brzmiało mam nadzieje ze się nie obraziłeś, ale nie mam kasy tyle a moje fele dostałem za 200zl
C
Ciapek01
Kontakt:

Post autor: Ciapek01 »

czesio. dzieki za filmik. a powiedz mi jeszcze jedno co do tego mugena. bo widzisz ja mam ten mini mugen bez silencera (wczesniejsze autko mailem male to pasowal) powiedz mi jak to wyglada na polowce? tlumik jest niezaduzy w stosunku do auta? tzn nie wyglada jakby tlumik byl przeskalowany w sotusnku do auta? planuje tez obnizyc autko na springach 40/40 (aluski mam 15 ) mylslisz ze bedzie oka z tylm tlumiczkiem? tzn jest stosunowo duzo miejsca na tlumiczes plus gleba?
Plawniowice09 / Klucze09 / Rajcza09 / Klucze10 / Kozienice10 / Pławniowice10 / Ślesin11 / Ślesin12 / Ślesin13 / ...

było: Polo 1.7 SDI AKU - http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 29&t=16028
jest: Golf IV Variant 1.9 TDI AHF
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”