To już teraz nie wiem, ze zdjęcia widać że mają całkowicie inny kształt.. Z drugiej strony na moich aukcjach twierdzą że to oryginalne.. To w końcu sam nie wiem czy Petexy czy te co Ty podałeś?
nie wiem czy az tak sie zmieniło 9n od 9n3 konstrukcyjnie zeby dywaniki nie pasowały ? jak w aukcji masz ze od 2002-2009 to chyba wedlug mnie beda pasowac,niech ktos da znac czy podloga ta sama
1.4 TDI 80 KM --daje rade szczególnie trasa 3.7 l / 100km
Podłoga 9N i 9N3 jak prawie całe wnętrze jest w obu wersjach identyczne. Poza zmianą czcionki zegarów i kierownicy wielkich zmian nie było...
Te co wkleił MarioGTI będą chyba najlepsze.Mam szczególnie na myśli dywaniki do tyłu. Są dłuższe, przez to wchodzą głębiej pod przednie fotele, dzięki czemu się nie przesuwają. Ja półtora roku temu kupiłem dywaniki gumowe jakieś innej firmy. Tylne mam kształtu takiego jak podał tabo89. Skutkuje to tym, że są krótsze jak wnęka pod fotelami i jak tylko ktoś wsiądzie z tyłu, od razu one wędrują lekko pod fotel. Moje przednie mają stopery więc są super - jak dla mnie to jest ważne, żeby przednie dywaniki miały stopery. Jeśli te co wkleił MarioGTI mają, to według mnie są zdecydowanie najlepsze z tych wszystkich.
ja mam owalne stopery ,z przodu mam zaczepy orginalne a w tych dywanikach co posłałem linka sa przygotowane miejsca aby wyciacć,mi ta robota zajeła rowne 2 minuty i jest cacy
1.4 TDI 80 KM --daje rade szczególnie trasa 3.7 l / 100km
Witam podłącze się pod temat ja w tym tygodniu kupiłem takie dywaniki http://allegro.pl/dywaniki-gumowe-vw-po ... 59468.html i powiem że idealnie pasują a co do stoperów to nie są potrzebne dywaniki idealnie leżą i nie przesuwają się .
Kupiłem PETEXy i fajnie pasuja. Z tyłu faktycznie krótsze niż oryginalne welury ale dzieki kolcom na dole się nie przesuwają. Z przodu elegancko wpasowane do stoperów. Polecam.