Czesc....Myślicie ze jest sens konserwowac podwozie w naszych przeciez w mare jeszcze nowych Polo? Ja mysle o metodzie RUST CHECk...zna ktoś? A wy konserwujecie podwozia w polo 6R?
tylko trzeba sobie zadać pytanie. Czy wyglad samej podlogi okresla jej stan bo tak nie jest. Wiele razy widzialem konserwacje w bardzo dobrym stanie nie pokaleczona a jak sie zrywało całośc to pełno rdzy pod nia a czemu nikt tego nie wie.
a czy konserwować Hmm to zalezy od ciebie bo zawsze mozna poprawić fabryke i miec pewność
Nie kombinuj. Jak będziesz później sprzedawał auto to się tłumacz skąd taka wizja na podłodze.
Przed zimą i po zimie przegląd zabezpieczeń fabrycznych. Jak gdzieś coś uszkodzone to zabezpieczyć.
I tak za 20 lat te auta nie będą nadawały się do użytku więc nie ma co się za bardzo przejmować. Jest ocynk, zabezpieczenia fabryczne - ma więc wytrzymać.
Ja konserowalam z mezem kazde auto i dzieki temu nie bylo problemow. Teraz zakonserwowalismy moje 3,5 letnie polo. Fluidol w profile itp. Mysle ze nie zaszkodzi.