mam ów Polo już ze trzy miesiące i zaczynają nasuwać mi się pytania. Po primo ile to auto z 64-ro konnym silnikiem powinno jechać? Na piątce i 3 tysiach jedzie 120 ale buja się do tego baaardzo długo. Więcej nie chce jechać a dochodzi tylko do 3 tysięcy.
Po drugie primo codziennie rano nie chce zapalić, muszę przekręcić kluczyk, poczekać aż wszystko poznika i zapali się licznik przejechanych km, odpalam i się dusi, gaszę i dopiero za drugim a czasem za trzecim razem odpala. Jak jest ciepły to pali szybko. Po trzecie primo to mam problem z biegami ale to już opisałem w innym temacie. Po czwarte primo jest to oczywiście auto ekonomiczne i fakt bo pali 5 litrów ale często jestem na ładnych drogach i chciałbym szybciej dotrzeć do celu. Jak można sprawdzić w jakim stanie jest to auto i co zrobić by przywrócić mu młode lata, podobno zbierało się do 180. Czy można mu wstawić turbinę od 1.9 TDi bo też takie było polówki lub co innego by je przyspieszyć. Chce trochę w niego włożyć i doprowadzić do stanu by godnie umieścić tu zdjęcia

Pozdrawiam.