Pomocy mam megaaaa problem z kompresorem wymieniłem siimeringi i za każdym razem wypluwa mi simera na wirniku... pomóżcie,, może jakiś kontakt do osoby która dobrze zna sie na regeneracji kompresora.... PILNE!!!!
mmm regeneracja nie wiem czy będziesz miał na to gwarancie :-/ i podejrzewam duży koszt wiec lepiej poszukać kompresor z innej firmy nowy ale podejrzewam ze będzie problem. :crazy: Albo masz opcje jakieś firmy co tuning robią to możne coś ogarną
[quote=""Wariat91""]podejrzewam duży koszt wiec lepiej poszukać kompresor z innej firmy nowy ale podejrzewam ze będzie problem[/quote]
widać kolega w ogóle nie ogarnia tematu
co do wypluwania simeringu w vw to nie powiem nic ale miałem taki problem jak robilem ostatnio starego rometa po złożeniu wypluwał simering pod magnetem i wymianan na nowy lepszej firmy nic nie dawała jakiś mechanik 20 lat temu coś chciał zrobic punktakiem i nie wyszło mu to też i silnik przeleżał do dziś kupilem na allegro klej anaerobowy 6601 po wklejeniu nic juz nie wyskakuje i simering siedzi na miejscu .