Dzięki Panowie
Nie mam pojęcia ile leży nawet nie wiem co to za amory i springi tam siedzą. Jest trochę twardo, ale tragedii nie ma. Blachy SI bo jeszcze nie przerejestrowałem. Małopolska, ale nie Zator

chodź nie daleko mam

Do samochodu dostałem jeszcze białe kierunku przód i bok, ale nie będę tego zakładał bo widzą mi się te co teraz są. Dostałem też białe lampy Hella na ledach, ale też ich nie zakładam te czerwone są spoko

w gratisie też były kompletne amory ze springami na przód. Żółte amory i czerwone sprężyny, ale też nie wiem ile obniżają. Gratis również koła zimowe (nówki) na felgach stalowych. Przegląd OC ważne do stycznia 2015r tak więc z tym spokój mam. Rozrząd filtry wszystkie olej gumy na amorach tył hamulce przód tył wymienione parę tyś km temu. Tak że zero wkładu jak na razie. Auto przyjechało w Styczniu z Niemczech. Oglądałem kilka sztuk młodszych i porażka totalna pod względem korozji w każdym praktycznie sprzęgło do wymiany i skrzynia huczała (pewnie łożyska) tutaj starszy rocznik, ale w miarę zadbane

na dojazdy do pracy jak znalazł

Jak pogoda się poprawi czeka go mały detaling w środku i na zewnątrz. Wrzucę oczywiście foty z prac

Co do znaczka z przodu w sumie mógłby być jak się trafi taki grill w dobrej kasie to przygarnę. Kojarzy ktoś może od czego te felgi są ?
Mam jeszcze pytanie do was. W tym roczniku chyba oryginalnie nie było tej osłony plastikowej na silniku ze znaczkiem VW i napisem z pojemnością. Jak taką zakupię da się to zamontować ? bo jakoś tak ładniej silnik się prezentuje z tą osłoną.