witam, polo z 2000r ze wszystkim co potrzebne do przeżycia 8-)
1.6 16V 125hp, xenony, el.szyby.lusterka i szyberdach, klima manualna, abs, odłączane esp,
gwint koni varII koła steffany 7j8x14 kartofle 185/55
jestem zmuszony gdyż jest to jedyne auto u mnie w domu i Rodzicom ciężko jest wsiadać na tylną kanapę :roll:
szukam teraz czegoś w kombiaku żebym znowu nie był zmuszony do zmiany auta w pół roku od jego zakupu
[quote=""Skfarek""]Polo GTI w pięciu drzwiach, rodzicom będzie wówczas łatwo wsiadać na tylną kanapę, że o innych plusach nie wspomnę [/quote]
przed zakupem pytałem po kilka razy czy nie będą później marudzić, odpowiedź: kupuj to Twoje auto i pieniądze,
po kilku wycieczkach zapytali czy normalnego auta nie mogłem kupić, teraz szukam kombi tdi
[quote=""__kreska__""]przed zakupem pytałem po kilka razy czy nie będą później marudzić, odpowiedź: kupuj to Twoje auto i pieniądze[/quote]
tacy są już Ci starzy ... kupuj jakiegos paska B5 .. na 18 polerowanej go postaw oczywiscie z gwintem, rodzice będą sobie normalnie wsiadac i wysiadac a fura będzię kozunio... :mrgreen:
[quote=""LyszyK""][quote=""__kreska__""]przed zakupem pytałem po kilka razy czy nie będą później marudzić, odpowiedź: kupuj to Twoje auto i pieniądze[/quote]
tacy są już Ci starzy ... kupuj jakiegos paska B5 .. na 18 polerowanej go postaw oczywiscie z gwintem, rodzice będą sobie normalnie wsiadac i wysiadac a fura będzię kozunio... :mrgreen:
ps. chyba tylko dwa oryginalne GTi mamy na forum[/quote]
najprawdopodobniej będzie octavka, i będzie na pewno ładna :twisted:
co do polo gti to ciekawi mnie ile z pośród 3000sztuk przeżyło do dziś :hmm: