Brak aktywności tutaj nie był brakiem aktywności w kwestii polo.
Po rozbiciu Genesisa było kilka innych 86c2f ale jednak cała moja miłość to 86c i po dość długich poszukiwaniach dokładnie 27 listopada 2013r trafiłem na taki oto egzemplarz:

POLO 86c Fox 1988r
Silnik 1043HZ
Wyposażenie standardowo ubogie.
Oryginalny lakier dość zaniedbany z niewielkimi ogniskami korozji
Jedną z pierwszych rzeczy jaką spotkało polo to porządne mycie

Jak widać wygląd zewnętrzny uległ dużej poprawie, mechanicznie polo było bez zastrzeżeń tyle że miało być to tanie daily więc zagościła instalacja gazowa

tak wiem gaz do kuchenek itp, sam tak mówiłem jednak wole jeździć taniej.
Pewnie się zastanawiacie co z wnętrzem otóż seryjne skromne wnętrze było w dość dobrym stanie, zyskało tylko tunel środkowy i zamykany schowek oraz znalezioną na złomie kierownice

Tak w sumie minęła zima a na wiosnę przyszła kolej na kolejne modyfikacje wnętrza

Oraz małe poprawki lakiernicze

gdzieś tam w między czasie wskoczyło sportowe zawieszenie i felgi exip
A na IX Zlocie Polo Klub Polska prezentowaliśmy się tak

Pierwszy rok z polo to sporo zmian stylistycznych niewielkich mechanicznych i wiele wiele wspólnych kilometrów

Na wiosnę 2015r przyszedł czas na zmianę silnika.
Pod maskę trafił silnik 1,3 o mocy 75KM zasilany gaźnikiem o oznaczeniu GK

Odnowione zostały też felgi ATS classic

Nie samymi modyfikacjami człowiek żyje- żyje też gadżetami:

To w sumie tyle z zmian wartych wspomnienia mimo ze było ich dużo więcej więcej z historii polo można znaleźć na https://www.facebook.com/PoloFOXbyBru/
Jakie dalsze plany hmm sam nie wiem co jakiś czas dochodzą nowe inne się realizują, na 100% na samochodzie zagości nowy lakier i zostanie usunięta korozja która powoli się pojawia w coraz większej ilości miejsc.