Cześć, pare dni temu kupiłem swój pierwszy samochód, polo 1996 1,9 diesel, przebieg 250k km, i mam do Was pytanie, jak ogólnie oceniacie te samochody, czy warto jest je modzić i wymieniać wszystko czy to raczej nic nie warte? jestem nowy, więc proszę o wyrozumiałość, pozdro
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2016, 14:07 przez maviozo90, łącznie zmieniany 1 raz.
jezeli masz takie podejscie , to zmien je bo szczerze powiedziawszy zadnego auta nie warto modzic ,bo kasy i tak nieodzyskasz a kupujący bedzie marudzil ze bite ze wszystkich stron i spod pociagu wyjechalo bo pomodzone lampy ,rozporki i inne takie . Ale to jest pasja i sie modzi i pakuje ostatnia kase w tego zlomka który kazdy z nas ma
Ja w swoje pierwsze auto skodę felicje wsadzilem duuuuzo pieniędzy i jeszcze więcej serca Felicja była dopieszczona mechanicznie i wizualnie jednak po dwóch latach stwierdziłem że chce inne auto felicje sprzedałem i przesiadlem się do vw polo z perspektywy czasu nie pakowal bym pieniędzy w pierwsze auto poprostu pieniędzy i tak nie odzyskasz więc lepiej je odłożyć a przy samochodzie robić podstawowy serwis oleje filtry itp patrząc na to że twoje polo ma 20lat ile nim pojezdzisz ? Rok może dwa lata i stwierdzisz że chcesz inne auto tak mysle. Różne mody i ulepszenia dają dużo satysfakcji ale warto patrzeć na to ile $ się w to inwestuje.