[6n] świeży nabytek, pierwsze auto

Tu rozmawiamy o wszystkim czego nie obejmują inne dzialy.

Moderator: Global Moderator

m
maviozo90
Raczkujący
Raczkujący

[6n] świeży nabytek, pierwsze auto

Post autor: maviozo90 »

Cześć, pare dni temu kupiłem swój pierwszy samochód, polo 1996 1,9 diesel, przebieg 250k km, i mam do Was pytanie, jak ogólnie oceniacie te samochody, czy warto jest je modzić i wymieniać wszystko czy to raczej nic nie warte? jestem nowy, więc proszę o wyrozumiałość, pozdro
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2016, 14:07 przez maviozo90, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ZeroOne
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: ZeroOne »

Przejrzyj sobie projekty klubowe i zobacz ile jest fajnie pomodzonych 6n, to czy warto czy nie zależy tylko i wyłącznie od osoby która to robi:D
Blue&Black by ZeroOne
Obrazek
Zapraszam do oglądania
p
paul.walker
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: paul.walker »

jezeli masz takie podejscie , to zmien je :) bo szczerze powiedziawszy zadnego auta nie warto modzic ,bo kasy i tak nieodzyskasz a kupujący bedzie marudzil ze bite ze wszystkich stron i spod pociagu wyjechalo :) bo pomodzone lampy ,rozporki i inne takie . Ale to jest pasja i sie modzi i pakuje ostatnia kase w tego zlomka :) który kazdy z nas ma
m
marcino86
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: marcino86 »

Ja w swoje pierwsze auto skodę felicje wsadzilem duuuuzo pieniędzy i jeszcze więcej serca Felicja była dopieszczona mechanicznie i wizualnie jednak po dwóch latach stwierdziłem że chce inne auto felicje sprzedałem i przesiadlem się do vw polo z perspektywy czasu nie pakowal bym pieniędzy w pierwsze auto poprostu pieniędzy i tak nie odzyskasz więc lepiej je odłożyć a przy samochodzie robić podstawowy serwis oleje filtry itp patrząc na to że twoje polo ma 20lat ile nim pojezdzisz ? Rok może dwa lata i stwierdzisz że chcesz inne auto tak mysle. Różne mody i ulepszenia dają dużo satysfakcji ale warto patrzeć na to ile $ się w to inwestuje.
B
Boro
Newbie
Newbie

Post autor: Boro »

Pierwsze to o było CC 900. Teraz POLO i cały czas wkładam :)
mówisz VW myślisz Polo
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”