Co do Golfiacza raczej styl w którym pójdę będzie zachowanie ''oryginalności'' z połączeniem jakiś świeższych myśli technologicznych.

MODEL: Golf mk2
KOLOR: biały akryl, kod?
SILNIK: 1,6 benzyna
MOC: 70KM
MODY POD MASKA: seria
ZAWIESZENIE: seria
UKŁAD HAMULCOWY: seria
KOŁA: 13 calowa stalówka
NADWOZIE: 3d
WNĘTRZE: golas CL

Plany:
- białe dariusze RS 16x9j albo Japany JR9 (chrom)
- chromowane akcenty na zderzakach + atrapa
- wesemy z krzyżem
- air ride
- detaling
Plany skromne, ma być simple&clean. Bez zbędnych fajerwerek i wywalania kasy jak było w przypadku Polo.

Zdjęcia kabaryny... ]:->

Kosmetyki dla dziadka też od razu zakupione, fajera z polo gt będzie obszyta skórą z białym przeszyciem..

No i standardowe zakupy..

+ GRATY itd.

Pierwszy spocik dziadkiem na motomanii..

---
EDIT - 1 maj 2016
Zakupione graty :
- wąskie żebro
- emblemat chrom
- nowa gałka zmiany biegów
- nowy emblemat na tył ze spinkami, ale jednak na dniach pokuszę się na oryginalny, nie jakieś kitajce.

Wgl. parę dni po zakupie atrapy dorwałem na fejsie typa z taką atrapą ale z paskiem chromowanym i jako pierwszy napisałem itd. Gdy już miał dać nr. konta pisze, że ktoś dał więcej, masakra polaczek.
EDIT - 6 maj 2016
Zakupione graty :
- nowy pas przedni
- kratka przednia pod zderzakiem
- kierownica z Polo GT (stara będzie robiła za eksponat w pokoju)
- nowa surówka z logotypem vr6
Dzisiaj zabrałem się za odświeżanie pasa przedniego (gdzie jutro przyjeżdża kurier z nowym), kratki i dokładki, graty schną, jutro montaż i jakieś zdjęcie po nałożeniu środka na nie jakiegoś zabezpieczającego. Chciałem jeszcze zabrać się za nadkola, ale trzeba było ganiać do kobiety bo czekała na mnie z małym upominkiem prosto z Wolfsburga...

Odświeżyłem też rygle bo słabo wyglądały, co nie zmienia faktu, że trzeba drzwi popasować by nie trzeba było mocniej pizgać by ich zamknąć.

Ekipa z Hustla.pl ogarnęła jeszcze mi tablice zlotowe.

Takie małe pamiątki u ojca w garażu, reszta wlep zlotowych w moim, emblemacik z mk1. Padre miał baardzo dawno temu takowy model.. :$

EDIT - 9 maj 2016

Tak to wygląda po szprejowaniu, na plastiki nałożony jet-black z Shine Garage.
No i na wąskim żeberku...