Tak się składa, że trochę zlotów i imprez masowych już za mną. W tym również całkiem sporo tych, które ja organizowałam.
Tym bardziej wielki pokłon w stronę Gwozdzia, Kostka i Barmaza, bo to w gruncie rzeczy ich zasługa, że było nam dane się po raz kolejny spotkać. Wielkie dzięki Panowie!
Jak dla mnie wszystko jak najbardziej OK.
Pojechaliśmy się dobrze bawić (a nie zarzynać o trofea) i tak też było, bo jeśli ktoś nadal tego nie rozumie, że w Klubie chodzi przede wszystko o ludzi, to najprawdopodobniej znaczy, że do wyjazdu na Zlot jeszcze nie dojrzał/dorósł.
Słyszałam, że pojawiły się jakieś "sapania" o przyśpieszenie i opóźnienie konkurencji.
Tym wszystkim "sapiącym" przypominam tylko, że regulamin Zlotu zakłada, że:
5.Organizatorzy zastrzegają sobie prawo dokonania zmian w przebiegu imprezy z powodów nie przewidzianych.
6.Organizatorzy zastrzegają sobie prawo zmiany programu pod względem artystycznym i czasowym bez uprzedniej konsultacji i rekompensaty.
[quote=""Kamaz""]Według mnie niedemokratyczny wybór Polo Zlotu bo w 2014 był opis i głosy tego mi brak.[/quote]
Wybór samochodu przez jujorów jest wyborem bardziej obiektywnym. Głosy powodowały, że wybory polo zlotu często stawały się plebiscytem życzliwości bądź niechęci.
Jak to mówią jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził.
Może faktycznie za rok dodać głosowanie na polo publiczności. Jak dla mnie pomysł do rozważenia.