Czy da się jeszcze sprzedać 6n2? 'Skup aut'

Tu rozmawiamy o wszystkim czego nie obejmują inne dzialy.

Moderator: Global Moderator

n
nodeh
Newbie
Newbie

Czy da się jeszcze sprzedać 6n2? 'Skup aut'

Post autor: nodeh »

Witam

Nabyłem nowsze autko i chcę sprzedać moje 6n2 z 2001. Ponieważ nie chce mi się bawić w ogłoszenia i spotkania oraz nie zależy mi bardzo na cenie stwierdziłem, że skorzystam z firmy typu 'skup aut'. Wszystkie firmy tego typu piszą na swoich stronach, że kupią samochód w każdym stanie. Napisałem i zadzwoniłem do kilku.
Dostałem odpowiedź na jednego maila (handlarz nie miał swojego samochodu żeby móc do mnie dojechać) i tylko jeden z rozmówców telefonicznych był skłonny ze mną w ogóle rozmawiać. Wszyscy pozostali po usłyszeniu marki i rocznika z góry dziękowali, mówili że nie są zainteresowani nie pytając o szczegóły.
Czy to auto jest w ogóle sprzedawalne? Czy powinienem sobie darować i rozejrzeć się już za złomowaniem.
Mieszkam w Łodzi, jeśli może to mieć znaczenie.

Jestem ciekaw waszych opinii.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
nick
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: nick »

Wystaw w dziale sprzedam..
A tak poza tym jeżeli nie zależy Ci na cenie to wystaw za minimalną jaką oczekujesz i jak będzie to okazja na rynku to sprzedasz w godzinę... wszystko da się sprzedać, zależy tylko od ceny...
Ja wystawiłem kiedyś moja Lancię ceny rynkowe 3,5-5tyś zł, ja wystawiłem do inwestycji za 3000zł i "poszła" w dwie godziny bez targowania...
Awatar użytkownika
Jaco-
Swój
Swój

Post autor: Jaco- »

nodeh pisze:
Czy to auto jest w ogóle sprzedawalne?
A czemu nie ? Ja swoje kupiłem w tamtym roku tyle że z 2000r. Dałem 5,5 tyś. Szukałem auta tylko 5 drzwiowego .

Wstaw foty i może ktoś z forum weźmie.
n
nodeh
Newbie
Newbie

Post autor: nodeh »

Dzięki za odpowiedzi. Osoba z rodziny się zainteresowała. Jeśli się rozmyśli to wystawię ogłoszenie i zlinkuję tutaj.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”