VW Polo VI 2017-

Coś nie działa? Nie wiesz jak uporać się z usterką bądź problemem technicznym w Twoim polo? To właściwy dział,by zadać pytanie.

Moderator: Global Moderator

g
gavor
Newbie
Newbie

VW Polo VI 2017-

Post autor: gavor »

Witam klubowicze. Nie potrafię nigdzie znaleźć odpowiedzi na to pytanie, a przekopałem cały internet.

Otóż jestem od roku posiadaczem Polo z 2019 roku i wszystko ładnie pięknie, do czasu. Bez zbędnego gadania. Przy zakupie samochodu (zakup w salonie VW) nie zwróciłem uwagi, że jest brak uchwytów dla pasażerów, tych podwieszanych pod sufitem. Jakoś nie miałem w głowie sprawdzić tego przed zakupem, bo po pierwsze, nie zwracałem na to uwagi, po drugie, myślałem, że taki jest standard.

Nawet napisałem pismo do Poznania, gdzie mieści się główna siedziba VW w Polsce, w odpowiedzi dostałem, że tak po prostu jest i już.

Może od Was dowiem się, jaki jest cel braku tychże uchwytów albo po prostu czy mnie zrobili w wała?

Pozdro
T
Thomas Starsen
Newbie
Newbie

Post autor: Thomas Starsen »

Sugeruję zadzwonić do serwisu VW bo po numerze VIN  to jest do sprawdzenia. Każdy egzemplarz jest szczegółowo do sprawdzenia wraz z jego standardem. Wiem bo ilekroć mi coś jest potrzebne oryginalnego do mojego polo to zawsze mi mówią co powinien dany egzemplarz na wyposażeniu a czego nie.

pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „100 technicznych pytań do...”